Погледнете това. Някой има ли идея как може да се направи?

Mr. George

Active Member
Здравейте,

Днес попаднах на нещо много интересно създадено от братушките. http://asdasd.ru/ До сега не съм виждал нещо подобно. Публичен мейл бокс. Може да се използва от всеки. Просто се регистрирате някъде с произволен имейл и получавате пощата на този сайт.
С теченеи на времето се натрупват страшно много мейли които също се индексират от Гугл. Напишете в Гугл това site:asdasd.ru
Мисълта ми е че това нещо получава доста трафик от хора които го ползват и също от Гугл търсения като например мейл скамове, защото това индексира съдържанието на имейлите.

Искам да направя такова нещо. Някой може ли да каже как ще стане? Отворвен съм и към партниорство имам идея как да се монетизира.
 
От: Погледнете това. Някой има ли идея как може да се направи?

Ти май не си виждал mailinator.com който се явява нещо като дядо на тези сайтове?

Имам нещо като template създаден през далечната 2008 който работи доста добре и е на PHP. Само трябва да съживя машината и мога да ти го пусна.
 
От: Погледнете това. Някой има ли идея как може да се направи?

Не знаех за това mailinator. Това Руското кето показах е много добро, изглежда като доста опростена версия на mailinator и всички получени мейли се индексират от Гугл. Почти гениално. С малки подобрения могат да се направят чудеса. Пусни ако можеш този скрипт да видим.

Мерси за отговора.
 
От: Погледнете това. Някой има ли идея как може да се направи?

Идеята ти за монетизация комерсиална ли е? Преди време, мой близък приятел се опита да направи нещо такова, но с комерсиална цел и много бързо проекта угасна.
 
От: Погледнете това. Някой има ли идея как може да се направи?

Не точно с комерсиална цел. Не знам каква визия е имал приятеля ти, но аз няма да взимам пари от хората да иползват услугата. Ще бъде нещо такова като това което показах в първия пост, но с малки подобрения и малко няколко функции отгоре, така че да носи някаква незивестан сума пари в зависимост от трафика (могат да се поставят различни благинки по дизайна за доходност) Това нещо няма да натоварва машината много.

Та ако някой може да го направо моля да пише на лични.
 

Горе