Подарявам статия

Miss Klassnaya

Active Member
Подарявам статия на тема мода. Нека който я желае, да пише в темата или на ЛС. Думите са 607, ако има значение. Подарявам я, защото искам мнение за нея. Ако се хареса, ще подаря още няколко статии.

P.S. Моля да ме извините, ако темата е в грешен раздел.
 
От: Подарявам статия

Условието на автора беше:

Подарявам статия на тема мода....Подарявам я, защото искам мнение за нея.

Keres - дай мнение за статията, какво представлява, или избърза да я вземеш наготово, безплатна статия?
 
От: Подарявам статия

Keres - дай мнение за статията, какво представлява, или избърза да я вземеш наготово, безплатна статия?

Здравей,

Статията получих с лично съобщение вчера в 22:28. Дал съм мнение за статия на автора също така с лично съобщение в 22:42. Тази информация може да се провери (предполагам) от администраторите на форума.

И тъй като това е лична кореспонденция не мога да си позволя да я споделя тук без съгласието на другата страна. Ако авторът на статията разреши (с мнение в тази тема) ще публикувам едно към едно какво му написах като обратна връзка за статията, която ми подари.

В допълнение: Ако някой счита, че съм нарушил условие, облагодетелствал съм се по неприемлив начин от предложената оферта или съм постъпил некоректно към автора да го сподели.
Благодаря предварително!
 
От: Подарявам статия

Ако това е било условието на tooclosetoloveyou - добре. А ако не ... . Просто имах предвид тази тема, написана от Fozzy.
 
От: Подарявам статия

Ако това е било условието на tooclosetoloveyou - добре. А ако не ... . Просто имах предвид тази тема, написана от Fozzy.

Не, не съм казал че автора не желае да се разбере стила му. Нямам неговото мнение. Той искаше мнение и му го дадох.
Но имайки предвид темата, която ти цитира мисля, че си прав, така че ще се опитам да следвам пунктовете в нея.

1. Впечатления - статията е уникална, написана е грамотно и добре, но може би, би било по-добре да е по-конкретна и детайлна.
2. Време - не мога да кажа нищо за срока за изпълнение, защото статията не е писана по моя заявка. Факт, е че човека беше точен и ми прати статията в първия възможен момент.
3. Анализ - всичко беше изпълнено както беше обещано.
4. Заключителни думи - доволен съм от това, кето получих в сравнение с това, което съм дал.
5. Рейтинг - 8/10 Като трябва да отбележа, че мнението ми е субективно.

Ако имате други въпроси на разположение съм.
 
От: Подарявам статия

@igry.net, не, няма линкове

@keres, благодаря за субективното мнение и съжалявам, че не можах да се включа по-рано в темата и да дам обяснения относно личната кореспонденция между нас. : ))
 
От: Подарявам статия

Здравейте! И аз получих една статия подарък от @tooclosetoloveyou, за което много му благодаря. :)

Статията е също на тема мода и съдържа около 450 думи. Нямам забележки относно грамотността й - написана е без граматични и смислови грешки. Било е наблегнато явно и върху уникалността й, тъй като и там е безупречна. Темата и развиваният сюжет отговарят на нейното заглавие, т.е. не се получава разминаване с нейната същност и цел на полезност. Тъй като е подарък, може само да му благодаря за времето и вниманието, което е отделил, за да я напише и затова, че реши да я сподели с мен. Допълнителни съвети и/или анализи не се наемам да правя, тъй като не съм професионалист в това отношение.
Предполагам се цели рейтинг, използвайки маркетингови подходи за бъдеща възвращаемост, което е нормално предвид тематиката на текущия форум. Успех! :beer:
 
От: Подарявам статия

@TheCrazyBastard, много ти благодаря. Статии ще продължавам да подарявам, не заради рейтинга, а за да ви радвам. Нямам време и желание да се захващам сериозно с това. Ииии, май сега е моментът да кажа, че съм момиче. : ))
Още веднъж благодаря за ревюто. Успех и на теб!
 
От: Подарявам статия

... Ииии, май сега е моментът да кажа, че съм момиче. : )) ...
:p "Химия" ли му викаха... 8)
Едит: Иска ми се... Хаха.. За да не те членуват в мъжки род, ясно :)
 
Последно редактирано:
От: Подарявам статия

айде ще я взема, обичам подаръците да получавам и да правя :)
 
От: Подарявам статия

много добра статия ми подари колегата, браво, добре написана, много грамотно и без грешки, леко се чете, увлекателна и интересна гледна точка, още веднъж браво, има потенциал като копирайтър, оценка 6+
 

Горе