Подобрения в HTML - Дублирано съдържание

fenbg

Member
Имам няколко проблема , който засягат всеки начинаещ веб мастър .
Смених Урл-адресите на много от моите страници в сайта и сега ми показва хиляди Дублирани meta описания , Кратки meta описания , Дублирани маркери title .
Преди една година имах друг сайт на този домейн и сега смених системата с опит да го оптимизирам по ключова дума видео .
Въпреки че ми показва дублирано съдържание сайта ми е на 3-та страница по тази ниша с изключително голяма конкуренция , но си мисля че ако оправя този проблем може да достигна и по добри резултати . Направих и един тест - пренасочих с редирект 301 домейн-а към субдомейн и на 3-тия ден от 150 потребители от гоогле се качих на 800 и не знам защо реших да обърна процеса и субдомейна да сочи към домейне за сега промяна няма , всеки ден се вдигат със по 100 потребители от гоогле , но ме притеснява че връзките от под домейна са много по силни от тези на домейна , а домейна има паге ранк 3 а поддомейна има паге ранк 0 .
Надявам се да съм помогнал на някой с моите тестове и моля ако някой може да ми помогне да реша проблема с дублираното съдържание .
 

Горе