Подръжка при проблем с плащанията за реклама във Фейсбук?

Kogo

Member
Здравейте, нещо стана с преводите ми към Фйсбук за реклама и след половин часово търсене в менютата на Фейсбук никъде не намерих къде мога да си задам въпроса защо са ми изтеглени повече пари от сметката от колкото трябва.
Някой може ли да ме насочи как да разбера защото изтеглените пари от сметката ми са повече от техните справки за моите транзакции?
Благодаря предварително!
 
От: Подръжка при проблем с плащанията за реклама във Фейсбук?

Когато плащах с пейпал, ми взимаха точно, когато започнах да плащам с банковата си сметка, ми взеха двойно...Аз обаче след месец видях колко са ми изтеглили и сметнах, че е много късно да им пиша , за да разбера защо са ми надвзети толкова много пари - буквално двойно. Приятели, които плащат с пейпал също са таксувани нормално - тоест както са си заложили в бюджета на рекламат - нито долар повече. Ти с какво плащаш във Фейсбук?
 
От: Подръжка при проблем с плащанията за реклама във Фейсбук?

Аз също забелязах по - големи суми, когато се плаща с карта. Обърнах внимание, че се начисляват такси от банката за конвертиране на валута и т.н, но таксите бяха 30тина лв. допълнително на 200 лв. за реклама, което всъщност не е малко...
 
От: Подръжка при проблем с плащанията за реклама във Фейсбук?

Всяка банка одържа сметки, най добре чрез Paypal
 

Горе