Покажи какво печелиш

Re: От: От: Покажи какво печелиш

чуди се..за твое сведение - реалност са.Просто се поразтърси из copeac само ако си регистриран там.Никой не е говорил за тях защото както написах иу друг път тука се пише само за хапчета и подобни.Хайде тези с хапчетата..скачайте със скрийншотите.

не е така бате а ти даже не си гласувал в анкетата :) народа тук се занимава с
От какво печелите пари онлайн
 
От: Покажи какво печелиш

това за 1 месец или?


ето и скрееншотове за последния месец от 1 до 28 февруари на някои от компаниите с които работя:

adsense слабо този месец но и съм го оставил на "автоматично"




world date partners:



cb:



affiliate:



ads4:



и много други но тези по горе общо взето са ми "най силните"


поствайте де... лошо няма
аз от време на време поствам в моя форум като ми дойде на акъла
 
От: Покажи какво печелиш

доста добре :)
няколко хилядарки на месец е добре
тия моите не са от 1 месец, е така хванах няколко скриина които съм правил

п.с.
лятото може да направим една разходха из бургас :)
 
От: Покажи какво печелиш

нз нали въпроса е точно за тук но мисля че е за тук защото искам отговори от точно такива хора които полочават пари онлайн . като чист пример гоогле адс . при полочаване на приходи от адс в българия плащате ли някакви данаци ? или тай подобни.
 
От: Покажи какво печелиш

еми притесненията сами дане ме искарат по бели гащи или да ми сложат някоя глоба за неплатени данаци . иначе попринцип трябва ли да си се плаща и има ли някой от форума каде плаща изобщо
 
ами като физическо лице е трудно да си плащаш (да не кажа направо невъзможно защото са такива законите) но като фирма нямаш проблем да си отчиташ приходи от реклама дължи се 10% данък печалба на фирмата + 5% доход от дивидент + осигуровки идват към 806лв за 2008 ако фирмата е структурирана правилно иначе стават доста повече (доходите от дивидент не са осгурителен доход) + здравни осигуровки 14,40 мисля че бяха на месец за 2008 осигуровките са задължителни дори и да си на загуба :( отново такива са законите...

Разбира се за всички тези простотии се грижи твоят счетоводител които ти струва между 100 и 200 лв на месец освен ако нямаш някои роднина счетоводител да те подкрепя в бизнеса :)
 
Последно редактирано от модератор:
От: Покажи какво печелиш

нямаш никакви грижи или проблеми..ако и пиеш бира още по добре..тук в Бургас има много капани където може да се отиде:)::p ..ще поговорим за бизнеса в интернет:)

п.с.
лятото може да направим една разходха из бургас :)
 

Горе