Покана за MMA torrents

От: Покана за MMA torrents

Да се впиша и аз в тази тема. Дали има някой, който е с регистрация във въпросният сайт, за да ми изпрати покана?

Благодаря предварително!
 
От: Покана за MMA torrents

Да бе, че сте вързали и цъфнали та ще гледате спортисти и такива дето се бият.
 
От: Покана за MMA torrents

Въпрос на вкус, Станишка :) Някои гледат Ферхундето, аз имам мерак да гледам по-стари UFC-та :-o

Аз ферхондета не гледам, само политика следя, те щом са цъфнали и вързали да гледат как се трепят някакви маймуни в клетки.
 
  • Like
Реакции: Sky
От: Покана за MMA torrents

MMA не е лошо, но кудо е в пъти по-добро :)
 
От: Покана за MMA torrents

С тия протектори като ги гледам, то си е почти като непрофесионалния бокс :) Виж, Кикбокс/Муай Тай също гледам с удоволствие
 
От: Покана за MMA torrents

Протектори няма. Има ръкавици, които са по-тънки от тези на мма и каска, която позволява максимален фул контакт без лицеви поражения. КУДО е смесен стил, но не е просто спорт, а бойно изкуство съдържащо в себе си техники от - карате, бокс, муай-тай, джудо, джуджицу. Ако тренираш или си тренирал ще знаеш каква е разликата между спорт и бойно изкуство. Понеже съм тренирал им малко мма, смея да твърдя, че кудо е много по-контактен и груб стил :) Е, разбира се мма е много модерно сега, лошо няма :)
 
От: Покана за MMA torrents

А като си фен тренираш ли? :)
 
От: Покана за MMA torrents

Е, то не е казано, че трябва да се състезаваш. От тренировки до сега не съм чул на някой да му е станало нещо. Не се оправдавай, а бягай в някоя зала.
 
От: Покана за MMA torrents

Ами да може да се позаинтересувам скоро. От Русе има много добри професионални ММА бойци и има конкуренция. Има няколко клуба доколкото знам. Едно клипче за ценителите !!!
[video=youtube;hk0ub1gN0nE]https://www.youtube.com/watch?v=hk0ub1gN0nE[/video]
 
От: Покана за MMA torrents

Redrum, казваш, че нямат протектори, но и в двата клипа, които ми даде, всичките различни срещи, бойците бяха с протектори и то по-различни от боксовите примерно. Тези са с предпазител И за лицето дори.

MMA също е комбинация от различни бойни изкуства, абревиатурата това и означава Mixed Martial Arts (това го знаеш, но все пак да кажа) :)
 
От: Покана за MMA torrents

При хората над 18 има единствено ръкавици, каска + гума за зъби. Ръкавиците (това не са протектори) са много тънки, по-тънки от мма-ейските, все едно си си намотал бинтове на ръцете. Общо взето служат да не си обелиш кокалчетата. Каската е много яко нещо, защото можеш да понасяш големи удари без да има видими следи - разни цепнати вежди и прочее. Други протектори няма, а са позволени всякакви удари и мятания. Разликата, според мен, е в ударната техника и в самия бой - докато при кудо е предимно страйкинг и по-малко борба, много от мма срещите завършват като двамата противници се въргалят по земята. Това мен не ме кефи.

Wing Tsun е спорта
Уин Чун е бойно изкуство, не спорт. Тренирал съм едно време, много е различно от японските би или европейските спортове :)
 

Горе