A.Grigorov
Member
Драсти колеги, намерих нещо полезно за собствениците на онлайн магазини, които са със андроид телефончета.
Какво представлява приложението?
Чрез него можете да следите в реално време, дали имате поръчки,
новорегистрирани потребители и колко парички сте направили.
Също така може да разглеждате потребителските профили, поръчките
и други глезотийки.
За сега приложението го има за:
PrestaShop
OpenCart
Magento
osCommerce
Zen Cart
VirtueMart
X-Cart
CRE Loaded
Ето и снимка от моят телефон:

Това е "Widget/Джаджа/Приспособление" за основния екран.
Може да избирате между няколко, дали за деня информация, дали за нови поръчки, дали за следене на изпратени и тнт.
В линка който съм оставил най-отдолу към г-плей, ще разгледате повече снимки за платформичката която си ползвате.
Има един файл, може да го изтеглите от описанието на приложението, може и от тук (едитнал съм това за промяна с текст "EDIT" ).
Отваряте файла, намирате:
и ги променяте както душа ви сака 
После поставяте файла, в основната папка на магазина "public_html", пускате приложението и слагате:
Линк към сайта
Името и паролата от файла.
Честито вече сте готови
Линк към GooglePlay
Файла може да изтеглите от описанието, може и този който съм описал горе, че е с текст "EDIT" за промяна, вместо 1 по default.
Линк за теглене на файлчето ТУК! > цъкате на жълтото "DOWNLOAD NOW" чакате 5сек и само се тегли, не цъкайте нищо да не се нашиете на рекламка
П.С: Файла който съм изтеглил, е от този за приложението към PrestaShop и не съм сигурен дали ще важи за другите платформи или за тях е друг!!!
Ако има нещо, драскайте тук, ще помогна
Успех
Какво представлява приложението?
Чрез него можете да следите в реално време, дали имате поръчки,
новорегистрирани потребители и колко парички сте направили.
Също така може да разглеждате потребителските профили, поръчките
и други глезотийки.
За сега приложението го има за:
PrestaShop
OpenCart
Magento
osCommerce
Zen Cart
VirtueMart
X-Cart
CRE Loaded
Ето и снимка от моят телефон:

Това е "Widget/Джаджа/Приспособление" за основния екран.
Може да избирате между няколко, дали за деня информация, дали за нови поръчки, дали за следене на изпратени и тнт.
В линка който съм оставил най-отдолу към г-плей, ще разгледате повече снимки за платформичката която си ползвате.
Има един файл, може да го изтеглите от описанието на приложението, може и от тук (едитнал съм това за промяна с текст "EDIT" ).
Отваряте файла, намирате:
Код:
$username = 'EDIT';
$password = 'EDIT';

После поставяте файла, в основната папка на магазина "public_html", пускате приложението и слагате:
Линк към сайта
Името и паролата от файла.
Честито вече сте готови

Линк към GooglePlay
Файла може да изтеглите от описанието, може и този който съм описал горе, че е с текст "EDIT" за промяна, вместо 1 по default.
Линк за теглене на файлчето ТУК! > цъкате на жълтото "DOWNLOAD NOW" чакате 5сек и само се тегли, не цъкайте нищо да не се нашиете на рекламка

П.С: Файла който съм изтеглил, е от този за приложението към PrestaShop и не съм сигурен дали ще важи за другите платформи или за тях е друг!!!
Ако има нещо, драскайте тук, ще помогна

Успех