Ползвате ли digg, reddit, stumbleupon и т.н

wladimir

New Member
Здравейте, имам музикален блог на английски език. Трафик докарвам предимно от Google и 2leep. Знаейки че най-големите еквиваленти на svejo са digg, reddit, stumbleupon и подобни си направих регистрации. Положението е просто плачевно. Събмитнатите линкове остават заровени и непрочетени? Трябва ли да си power-user за да докараш трафик от там? Сещате ли се за алтернативи, с които по-лесно се докарва трафик за музикален сайт (като изключим google, youtube, myspace, facebook...). Сигурен съм, че има такива щото малко сайтче като 2leep ми докарва около 90% от referral трафика. Предварително благодаря.
 
От: Ползвате ли digg, reddit, stumbleupon и т.н

То не става само в с добавянето в digg, reddit, stumbleupon и те вече да носят трафик. Трябва ти Social Media Marketing , но там съм с вдигнати ръце. Потърси в гугъл или някой съфорумник да отговори :)
 
От: Ползвате ли digg, reddit, stumbleupon и т.н

Трябва ти силен Twitter, за да може да линкнеш постовете които си субмитнал, ако е за reddit трябва да субмитнеш URL-то което е на поста ти в reddit. Един път като мине трафика оттам и нещата се променят.
 
От: Ползвате ли digg, reddit, stumbleupon и т.н

Не бях влизал отдавна в digg, виждам, че вече са с нов дизайн и бих казал, че ми допада... НО никъде не откривам търсачката wtf?! Възможно ли е да няма търсачка :shock: :oops:
 

Горе