Получете достъп до хиляди висококачествени снимки за публикуване в блоговете ви

Ivo94

Well-Known Member
Предполагам повечето от вас винаги търсят висококачествени снимки, които да придружават публикуваните статии във вашите сайтове? Освен, че те трябва да са с високо качество е нужно да бъдат и по самата тема на текста, за да има по-голям успех блога пред потребителите. Няма нужда да обясняваме, че добре издържания текст, приличния дизайн на блога и подходящо избраните висококачествени снимки, могат да направят от него често посещавано място в интернет, както и да задържите лоялните потребители (клиенти).

В интернет има милиони сайтове със снимки, както и такива, които са специализирани в продажбата им. Цените варират от няколко цента до няколко долара за ползването на единици от тях или цели пакети. Рядко може да се попадне на безплатни такива, които могат да се използват и с комерсиална цел.

Има ли евтино решение, което да ви служи години с перфектно издържани професионални снимки и то да заплатите доста по-ниска цена? Да.

WP Quick Pics ТУК » (афф. линк) е WP plug-in, който може да закупите за употреба на един ваш сайт на цена по ниска от 16 долара, както и унлимитед версия, която позволява използването му на неограничено количество различни уебсайтове на цена 32 долара (цените са промоционални в момента).

След инсталацията му вие веднага може да се възползвате от всички висококачествени снимки, които предлага за всяка ваша статия. Лесно се работи с него и само с няколко клика решавате проблемите си с дългото търсене в интернет.

За кого е подходящ WP Quick Pics? За всички уебмастъри разполагащи с един или повече блогове. Спестява много време, а ако сте с няколко уебсайта, работата ви по обработката и намирането на всяко дигитално изображение отпада. Пишете статии за кучета, за мебели, за диети, за строителство? Без значение от техните тематики подходящите изображения ще бъдат само на няколко клика от вас.

Разбери повече за него ТУК >> (линкът е афф.)
 

Горе