Помни жертвите! Помни убийците!

@Боби, съжалявам за прекрсъването, като изключим това ти случайно, четеш ли какво пише в самият ти линк? Всички фактори на труда са общи ... само, че не са общи, а са на полит бюро и държавата като цяло.
Нали си програмист, дадох ти коректен пример към 21 век приведен от реалността на 20 век.
Ти ще работиш ли за 300 лв и да издържаш още 5 лешпери?
За теб апаратамента е едно но за всички на село земите е повече от апартамент!
Сега остава да ми кажеш, че не си чувал и за гражданството - велика коми идея?
Ще ми кажеш, че цялата тази икономическа неефективно не се е финансирала с огромен кредит, който не само вашите ами, ти и аз и нашите деца ще плащат?
Ще ми кажеш, че е нямало дефицитност на стоките?

Спри да правиш индукции които и децата от детската градина не правят - комунист не е равно на благодател, а чисто и просто крадец-убиец!

Сега много елементарно забрави за всичките по-горни въпроси - а си помисли, ще работиш ли за 300 лв и да издържат други 5-ма по 300 лв, като ти се ограничат редица права? Сега ще те разберем какъв си?
 
Ето чист и лесен анализ над нещата за, които се говорят в темата:
http://www.bloombergtv.bg/video/sotsializmat-ruhva-po-ikonomicheski-a-ne-po-sotsialni-prichini
@Биби, силно се надявам си вкараш логичното мислене и да изключиш утопичните изкривени фантазии и асоциации какво е комунизма, защото в реалността няма нищо такова - дори и в трудовете на Маркс!
 
Левски военен, избит " елит " все едно чета сценарии на пост апокалиптичен холивудски екшън.... Толерастите и демокардите не издържат...

Темата е показателна, че Народния съд явно не си е свършил добре работата
 

Горе