Помогнете, моля, намери разработчик в България

Юлия

New Member
Здравейте)Пиша с онлай преводач, така че, може да не е много ясно. Аз съм от Украйна. Трябва да се намери добър екип от разработчици в България, за сложен проект. В Украйна, ние година се опитаха да направят такъв сайт, но 5 пъти приели и се хвърлят, не може да пише. Трябва да напишете от нулата, на PHP той е един нестандартен и много обемен. Ако има тук някой, който знае как, нека да поговорим. Имам в България приятел живее, ако това е възможно чрез него да изготви споразумение
 
Руският и българският са много близки и ми е ясно, че пишете, ако превеждам чрез преводач.
 
Не е казала, че е девелопка :)

Иначе няма как да повярвам, че в Украйна не могат да се справят, а точно тук биха :p
:p:p
 
Не е казала, че е девелопка :)

Иначе няма как да повярвам, че в Украйна не могат да се справят, а точно тук биха :p
:p:p
Ето така и повярвайте, не се справят. У нас се прави предимно на готови машини, а самописы не се дърпа...Вземат заложби, обещават, а после се отказват и се връщат пари.
 
В интернет пишат, че сте в страната са много добри програмисти...

Само че не са точно в страната, добрите :)
А знаеш, че в интернет се пишат подобни глупости предимно от клакьорите, поради липса на друго по-доходно занимание :D
 
Само че не са точно в страната, добрите :)
А знаеш, че в интернет се пишат подобни глупости предимно от клакьорите, поради липса на друго по-доходно занимание :D
Не разбирам, вие имате предвид, че пиша глупости?
 
Ето така и повярвайте, не се справят. У нас се прави предимно на готови машини, а самописы не се дърпа...Вземат заложби, обещават, а после се отказват и се връщат пари.

И тук е така, или най-много да ти преправят нещо вече написано.
 
Да дайте да видим. И бюджет ориентировъчен също, ако е удобно.
Как работи на сайта, неговата стратегия и за разлика от конкурентите си:
Търговска площадка TipTop включва множество модули и програми, освен обичайните дъски -барахолки. Освен това, третата част от спечелените сайт средства отива за благотворителни програми. Това е необходимо за бюджета на реклама, а именно, тече мощен сарафанного радио. Това В крайна сметка излиза много по-неефективна, отколкото скъпа реклама по ТЕЛЕВИЗИЯТА.
1. Обяви за продажби.
Ценовата политика е много евтина, много по-ниски от съществуващите конкуренти. Първия месец на всяка зарегестрированный потребителят публикува безплатно неограничен брой стоки. Има категории стоки, които могат да се поставят на дъската безплатно винаги. Филтриране и снимки категории, подкатегории много конкурентни, по-добре, отколкото при съществуващите гиганти на този пазар.
2. Размяна на стоки и услуги с автоподбором противоположни възможности.
Такъв обмен няма нито една дъска. На сега съществуващите обменно обява залагаш в обща лента и самият подписываешь заглавие. И защото, и да намерят възможности трудно, тъй като не е известно как е обявен за стока си и да обменят е трудно. Трябва да се договаряте, цените там не. В крайна сметка, може да един ден да убие, в опит да се намери възможност за замяна. Да, и да пусне обява за обмен на кофи с картофи на прическа –това е невъзможно, по причина на това, че е неприятно така с ръцете си пишат, да се срамуваш.
А в TipTop при обмен трябва да изберете само готови заглавия, и, ако това е услуга, тя се оценява по средната пазарна цена на тази услуга и човек, свързваща една реклама, вече очевидно съм съгласен на такива цени. Тоест, сделката не е необходимо. И дъмпинг е изключен.
Замяна се извършва така: човекът служи на обява в раздел "Замяна" и избира някаква подрубрику - "Услуги", "Стоки", "Имоти", "Транспорт". След това той изпълва обичайните настройки реклами и след това му се пада страница, на която той трябва да поставите отметка срещу тези стоки и услуги, за които той е съгласен да размени своето предложение, което има, той отбелязва, че точните му насрещни сделки. При натискане на всяка точка на сблъсъците опции страница, по-долу, се отварят прозорци и в тях трябва да се отбележи галочками, че от тези подподкатегорий човек не съм съгласен да се променят.
След натискане на бутона "Подаде", човек пренася на другата страница, където той вижда в редица всички насрещни сделки. Тоест, това са хора, които също при подаване на въвели грешна позиция, която се предлага от този потребител.
А на всяка страница на техните обменни реклами намира броя на тези стоки и услуги, за които човек не възнамерява да се промени. Тоест, изборът върви по категории, но във всяка реклама се наблюдава, какви подрубрики от тази категория той не е съгласен да се промени.
Когато човек намери тази, която харесва му вариант, той трябва да го отвори, тъй като контактите са скрити. Отвори контакт на стойност 10 евро.
От тези пари, 10% отива да го връща на бонус сметка. А също така 10% отива човек, чието обявяване е отворен. А също така, ако човек има насочване, той също е с тази сума се отдалечава от 10%. Сайт остава 7-8 евро чисти.
3. Бонус сметка и теглене
Всеки потребител на таблото си за управление, има бонус сметка. 1 бонус = 1 usd(3 рубли). Бонусите се дават за такива действия:
1. Откриването на чужда обменния реклами с произведение на плащане
2. За откриването на обменния реклами с произведение на плащане контрагентом
3. За всеки два по-горе действия на вашите реферали(хора, които сте довели)
4. За мнения във форума, за които сте получили положителна оценка от потребителите, това е, ако публикация лайкнули. Това е нужно за това, дано по-бързо се върти форум, тъй като, без жива форум площадка може да изглежда не много посетил.
Бонуси обналичиваются, когато се изписва сумата от 50 долара, преди да им брой не може да бъде. Теглят ги в интернет-магазини, разположени в лични кабинети, самостоятелен наблизо. Там човек може да избере всяка стока, пише в Подкрепа на избран номер на продукта сайт изброява своите пари на магазина, както и магазин изпраща стоките на клиента.
Тоест, този модел стимулира големи продажби в магазините.
4. Програма сезиране ще получат вода система
Всеки човек, разместивший линк към сайта на личния ресурс(уеб сайт, група в социалните мрежи, чужд форум, и т.н), се нарича референтом. Ако по негова реклама на сайт са дошли потребителите, а те да се показват в личния му кабинет и бонуси за техните обменни сделки показвани в личния кабинет референт.
Тоест, ако човек е довело голям брой потребители, които се променят, той може да има доста добър доход, без каквито и да е било участие, пасивно.
5. Интернет магазини
В отделна категория в сайта се хостват работещи онлайн магазини. Това не е дизайнер на магазини, като на сега съществуващите информационни табла. Това е просто отделен клон, където по групи, събрани от всички официални магазини на интернет. Настаняване там е евтино напълно и това е просто реклама. И настаняване там е изгодно пазаруване, защото в тях хората, накопившие бонуси обналичивают им. Тогава има шанс продажби се увеличава значително.
6. Класиране на участниците
В сайта присъства рейтинг suite телефонен номер. И в настройките за търсене на дъската може да се отбележи тези бутони и стоките, които се показват само на доказани продавачи.
7. База измамници
На сайта са на база измама, създадена от самите продавачи. Тя изглежда като отделна страница с търсачка и форма за изпращане на данни за измама. В търсачката потребителят може да въведе всички данни за търговеца(име, телефонен номер, номер на банкова карта) и от базата подтягиваются на данни за тези изисквания, ако има такива. Също така, базата може да осъществява непрекъснат списък. Подадени данни в базата обмисля Обслужване и проверките на валидността, за да се избегнат случаите на клевета и обида.
 
8. Контрол, сделки
В сайта е много добър контрол на сделки. С помощта на хората не трябва да се превеждат авансово плащане на свой собствен риск и не е необходимо да плаща за плащане при доставка. Освен това има услуга транзитна спедиция, и в този случай, на сайта, проверява качеството на изпратените стоки. Услуги по контрол на заболяванията в 90 процента са безплатни, платна само спедиция транзит.
9. Форум
На форума се обсъжда какво ли не, има раздели на дискусиите по всички категории на сайта и има дял арбитраж съд, в който запознати твърдят продавачи и купувачи и да разрешава конфликта с помощта на общественото мнение. Също така, в този форум хората имат възможност да спечелят постингом. Също така на форума се провеждат различни конкурси. На конкурентни пазари в 80 на сто имат само блогове, където хората могат да изразят своето мнение, но удобно диалог организира няма да стане.
10. Продукти за 20 евро(алтернатива на търг)
На съществуващите търгове тяжеловесная система за покупки на продавача. Тъй като има купувач,когато кликне на бутона "Купи", разположен в непосредствена близост до стока, автоматично се стартира отписване на комисията от сметката на продавача за тази покупка. И, ако купувач в крайна сметка не я купи, че това се случва много често, продавачът трябва да докаже на екипа за Поддръжка, че сделката не се е състояла, така че той се върна с комисионна .Възвръщаемост не се случи веднага, тъй като Службата за Поддръжка провежда разследване.
Но, възможност да закупите стоки евтин е много привлекателен за купувачи и продавачи. Последните поставят стоката в търг, само за това, за купувач обърна внимание и на други партиди избрания от продавача.
За това, за да имат възможност да използват тези мотиви, без търг, на сайта има програма "Стоки за 20 долара". Там продавачът се начисляват всяко нещо, на изгодни цени, но го купите купувачът може да, ако купува две неща от обхвата на продавача, който той придобива стоки за 20 евро.
11. Реклама за 1 гривна
В сайта има възможност за бюджетна реклама, бизнес знаме тип и в специални подпунктах подкатегории.
12. Подарък дни
На сайта всеки ден се случва томбола за всички неща с помощта на избора на участници в специална математическа формула.
13. Приходите в сайта
В сайта има 10 варианта на доходи за хората, а не само на продажбите, както и на други неща: писане на статии, постинге.
14. Съвети с TipTop
На тази страница са разположени ленти с участието на съответните специалисти, по един или друг начин имат отношение към темата на сайта. Специалистите са поставени платено, това е мощна реклама за тях, а за хората е доста удобна възможност, смисъла на място за да получите безплатна консултация от специалисти: юристи, брокери, служители на земните ресурси, психолози и т.н
15. Енциклопедия На TipTop
Това е енциклопедия на заседание народ, като Уикипедия. Но, нашият сайт ще споделя приходи от реклама, разположена на страницата на статии на автора.
Категория статии енциклопедия директно вързани към лентата обяви, че дава голям шанс мнения статии, буквално механично. Това е, ако заглядывают в статия, а след това и реклама се натъква на очите.
16. Сватба с TipTop
Уебсайт се спонсорира от сватбата. Това е необходимо за същия стартиране сарафанного радио и възможности да влязат в newswires и естери безплатно.
17. На помощ на самотни майки
Всяка пользовательница сайт, водещ към него активна дейност, може да разчита на материална помощ на сайта, като skype документи от администратора на сайта. Имената на участващите остават поверителни, само се обявява общото количество членки, а общата сума, отданная сайта на тези цели.
18. Франчайз
На сайта има франчайзинговую система.
19. Програма "Купи апартамент за 10 долара"
Това е програма, планирано да стартира за трета поредна година. Защото, докато не набирания достатъчна посещаемост и името на сайта не е станал известен, хората не възприемат тази програма добре. Защото тя предполага съвместно събиране на сумите по някакви неща, с последващо розыгрышем, рассчитанным по специална математическа формула. Нашите хора са научени горчив опит МММ и други непочтени на пирамидите, така че ако стартирате тази програма веднага, това е само оттолкнет хора. Първо трябва да спечелят честно името на други програми, описани по-горе, и едва след това може да се стартира "Купи апартамент за 10 долара". И така, как се случват тези покупки?
 
Продавачът предлага за продажба апартамент, да речем. Той публикува този лот на месец, с посочване на цена, която желае да получи за нея. Сайт накидывает на тази цена – данъци, разход на изпращане и други консумативи, които могат да бъдат за този вид стока.
След това хората купуват акции по 10 евро и ги купуват в рамките на месец. Ако сумата ще набирания напълно, сайт купува този продукт и го предава на победителя, избран с помощта на математически формули. Ако сумата на закупените акции излезе голяма, отколкото цената на партидата, след което остатъкът се разделя между продавача и в сайта, от първоначалното приспадане на данък върху сумата. Ако сумата е недостатъчна за извършване на сделката, след това, програмата да продължи(по желание на продавача) или аннулируют, а средствата за акции се връщат обратно на хората.
Тази програма е в състояние да раздвижи почти мъртъв на пазара на недвижими имоти и големи продажби.
20. Помощ в заплащането на ипотеки
Това също е план за втората година. Фондът също така ще се формират от такси участници услуги на сайта.
 

Горе