Помогнете на начинаещ в Opencart

Kogo

Member
Здравейте,
Правя първи стъпки в Opencart и възникнаха няколко въпроса. Ако може ударете едно рамо.
Качих последната втора версия, но за нея все още няма превод на български. Въпроса е: струвал и си да чакам превод или да си я превеждам сам? Един вид двойката има ли някакви огромни предимства пред последната такава с превод на български? И коя е последната с хубав превод на български? За 1.5.6.4 има ли?
Всеки казва, че админ панела е лесен за разбиране, но тъй като нямам никакъв опит с подобни CMS нещо немога да му хвана логиката все още. Например горе има два огромни банера, който се сменят (на снимка 01), в админ панела ги деактивирах (снимка 02), но те упорито продължават да се показват. От къде се спират?
Благодаря предварително.
01.jpg02.jpg
 

kaic

New Member
От: Помогнете на начинаещ в Opencart

Има превод за 2.0 прочети в тази тема: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=55648
А на въпроса: "Въпроса е: струвал и си да чакам превод или да си я превеждам сам?" отговори си сам, струва ли си тази огромна инвестиция за която Stan се е погрижил, дори има и отстъпка за съфорумци. Все пак нищо не ти пречи да си го преведеш и сам, и по тоя път сме минали.
Що се отнася до спиране на slideshow на началната страница/доколкото разбирам това искаш да направиш/
админ/Exstension/слайдшоу/статус-забранен/ и няма да се визуализира, но според мен ще е много грозно без него и е по добре да измислиш някакви 2-3 снимки, но ти си знаеш. Всеки си соли манджата колкото му харесва.
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: CTAH

kaic

New Member
От: Помогнете на начинаещ в Opencart

Съжалявам "Kogo", подвел съм те, правилно е отбелязал "stan_bg". Пълният път до там е: Extensions/Modules/Slideshow.
 

Горе