Помощна тема - стъпка по стъпка - Дезайн

Здравейте колеги
Четох и пак четох , но искам малко помощ и от вас.
Ще поствам стъпка по стъпка дизайна който правя, и ако може вие да ми казвате къде правя грешки и т.н, за да ги оправям веднага и да стане горе долу сполучлив дизайн.
Ето това е началото - разпределението не елементите:
img443.imageshack.us/img443/3646/testkb.png

Благодаря ви предварително за оказаната помощ.
Лек и успешен ден на всички :)
 
От: Помощна тема - стъпка по стъпка - Дезайн

Не знам защо всички начинаещи Дезайнери:) почвате от това... това е последното нещо, което трябва да прави уеб дизайнера. Научи css, html, фотошоп и другия софтуер дето е нужен. Отделно има един тир с теория, който също трябва да знаеш в детайли. Това дето си го направил е едно нищо. Почни нещата от самото начало, не от края, както правиш ти. Знам че не ти се чете, ама така само се излагаш и рискуваш да приключиш кариерата си на дизайнер още преди да е започнала.
 
От: Помощна тема - стъпка по стъпка - Дезайн

img443.imageshack.us/img443/3646/testkb.png

Това е само... png. Едно... невещо, както казват в селата Герман и Панчарево. Ооооопс! Квартали на Селото.
Много подходяща дума за такава ситуация.
А виждам, че и полезния спам в този форум пренебрегваш. :(
 
От: Помощна тема - стъпка по стъпка - Дезайн

Твоята работа е все едно да пуснеш размазана, не фокусирана снимка с отвратително качество във фотографски форум и да ги питаш: "Абе кажете ми къде бъркам!".
Моето мнение, е че трябва да отбираш от качествено и красиво, да можеш да рисуваш, да си креативен... и тогава да започнеш да се занимаваш с дизайни. Това което видях в твоят png е някакъв полуфабрикат, безумен и грозен и няма никакъв смисъл. Не ми се обиждай, не целя това, но седни почети, порисувай и създай нещо макар и малко по-интересно, по-разчупено и красиво... и чак тогава го пусни тука. Поне да има смисъл да се дават някакви съвети, да има основа върху която да градиш.

Поздрави.
 

Горе