Помощ ! Не работещ BO след инсталиране на модул на RAPIDO за PS

sstankov

Active Member
Работи ми си престата с Еконт без проблем. Звъни ми клиентка, искам с Рапидо. Отговарям Ок и започвам инсталацията на модула, който предоставят. Upload, Refresh и Boom на бек офиса !
Фронт офиса си работи.
На някой да му се е случвало и да знае решение ?
PS: Чакам Superhosting да ми възстановят backup.
 
Зависи, къв хост ползва тоя магазин?
Споделен, VPS? Ай малко напъни са де...
 
Влез през FTP или в Cpanel в модули и изтрий модула, който ти е създал проблема от модули. След това го изтрий и от папката с модули в темата.
Но може би най-добрия начин е да върнеш до работещ бекъп.
И прав е колегата по горе, в Cpanel имаш тази възможност и можеш и сам да си възстановяваш до 30 дена назад oт Backup Manager by Superhosting
Апропо, току що инсталирах и двата модула на Рапидо и нямам никакви проблеми. Вероятно имаш променени файлове в системата следствие на друг модул или много вероятно от допълнителна тема и от там да гърми бекофиса.
 
Последно редактирано:
Благодаря на всички писали по темата !
Проблема се оказа във версията на PHP, която се използва на сървъра на Superhosting. С тяхна помощ мистерията за мен бе разгадана.
 
Стига с това лягане на клиентите. Искала Рапидо... казваш и: Ние работим с Еконт и да хваща гората.
 
Стига с това лягане на клиентите. Искала Рапидо... казваш и: Ние работим с Еконт и да хваща гората.
Имах подписан договор и с Рапидо. Въпрос на време беше да стане на*ирането :) АИ предпочитам да има алтернативи ( за логистиката ).
 
Принципно е добра идея да си имаш тестова среда, първо там да шибваш всеки нов плъгин. Аз никога не бих инсталирал нещо на жив сайт, без да е тествано преди това, колкото и безобидно да изглежда.
 

Горе