Помощ в WebMoney

Bustah

New Member
Здравейте, направих си акаунт и преди имах, но сега ми иска някакви данни на Passport и т.н. Това става когато се опитвам да си открия сметка в евро, а в долари не ми иска такива данни. Може ли малко помощ? Какво трябва да въведа и т.н.?
 
От: Помощ в WebMoney

Има промени от 15.07.2015г. насам. След като ти ги иска, но не си ги дал, не знам какво по-различно трябва да чуеш тук? Мога да ти приложа Wiki статията с изискванията и всичко (на руски).

Ако не искаш да си „даваш данните“, то просто НЕ отваряш WME портмоне („сметка“ е друго).

Повече инфомация за какво е паспорт и неговите видове. Ако нещо има неясно, възползвай се от Chrome auto-translate функцията (EN>BG or RU>BG), няма нужда да се „преразказва“ вписаното там принципно тук.
 
От: Помощ в WebMoney

Ако си отворя сметка в долари мога ли да си закупя определена игра в Steam през Cashterminal?
 
От: Помощ в WebMoney

Там е в €, ще иска да направи авт. превалутиране от WMZ към WME портмонето ти (нямаш такова), а ти като нямаш WME, изобщо няма да има превалутиране, т.е. изобщо няма да те допусне да извършиш транзакцията/плащането.

Пък и кой нормален плаща в Steam през CT o,O (зарежда в трета валута, което пък ептен не е удачно)? Има си PP, карти и куп други методи. PSC-то не работи да кажа, пробвах преди няколко месеца (BG PSC, с DE/UK/FR/ES/IT PSC PINs сигурно ще да става).

Ако те е страх от мечки, не ходи в гората.
 
От: Помощ в WebMoney

Пък и кой нормален плаща в Steam през CT o,O
Ако те е страх от мечки, не ходи в гората.

Тъкмо мислех същото да питам, ама песа дойде да обясни че трябва да излизаме до кучешките две нули.

Пич - ако те е страх вземи хвани някой като Шерката който да ти закупи нещото и да ти го пушне във твоя акалнт кат гифт. Примерно.
 
От: Помощ в WebMoney

Аз искам да платя така. Плащал съм от WebMoney преди и нямах проблем. Тези методи не ми вършат работа.

П.П. Доста неуместен и смешен цитат.

И искам да попитам, ако имам сметка в евро сега ще бъде ли валидна след въвеждането на тези нови правила? Излизало ми е "неправилни данни и или няма задължение", но прочетох и може да е от самия кеш терминал.
 
Последно редактирано:
От: Помощ в WebMoney

такива ограничения ти слагат само ако превишиш годишния оборот от 2500 WME, на празна сметка не би трябвало да искат данни, на кештерминал таксите не са приемливи, не знам защо се бутате там, а не минавате през пейпал или направо с кредитна карта в стийм.
 

Горе