Помощ за борба с вредителите/ WordPress Malware Script Attack /

От: Помощ за борба с вредителите/ WordPress Malware Script Attack /

Ако вземеш една класация за най-известните хостинг компании в България, първите 5-6 ги елиминираш, защото са с най-много клиенти, наели са голям персонал и трябва всичко да плюска.. Та почваш класацията отзад напред.. И със сигурност ще попаднеш на по-специално отношение :beer:

Не ми трябва по-специално отношение, а безплатно оправяне на вирусни проблеми (както ти спомена). И без български хостинг компании. Нали не очакваш сега да седна да ровя в Гошо за подобно нещо. Писа за конкретни, затова те питах. Карай..., щото отива към безсмислен дебат, а темата е за проблема на amoun.
 
Последно редактирано:
От: Помощ за борба с вредителите/ WordPress Malware Script Attack /

Махнете хсотинг глупсоти, вируси и тем подобни късно е вече дайте алкохол и нещо русооо...
 
вариянта е да си вземете малък vps може да се настрои с много благинки освен по бързите уебсъръври от апача

Аз лично на урдпрес хостинга ми ползвам clamav дневни сканирания + http://www.rfxn.com/projects/linux-malware-detect/ включен на мониторинг в реално време като системата е оптимизирана за урдрпесс

големите компании не могат да го предложат точно по този начин структориране защото дъжът по 1000+ сайта на съвър и ще ги сканират една камара време и ще задръстя IO стабилно


ако искате и wordpress hosting на достъпни за наши хора цени ~ минус 80% от тези на http://mwpcloud.com мога да пусна (даже малко повече може да се измисли ама трябва да се консултирам с останалите хора от проекта - но само с Level 1 съпорт - основна функционалност по системата и общата селекция от около 100 плъгина и 280 теми)

стига да не ви притеснява че е на месечни посетщения (ботовете и посещенията без джава скрип не ги бройм)
на посещения е и при siteground ако някой ползва хостинг от тях знае че не толкова зле...

както казах другия вариант е впс и ако не се оправяте сами също да се предложи менижмънт услуга при интерес (цените пак ще са по добри от някой от големите бг компании като супера)
 
От: Помощ за борба с вредителите/ WordPress Malware Script Attack /

Еййй идеално място, аз забравих
Трябва ми някой да настрои и оправи един сървър.
Че съм го стъкнал колкото да движат няколко сайта а е ресурс силен и може да носи много.
Някой който разбира от сървъри и бих му се доверил ? :)
 
От: Помощ за борба с вредителите/ WordPress Malware Script Attack /

Сотици подобни теми във форума и никой не схвана нещо елементарно. Преди да върнеш бекъп проследяваш заразените файлове, кога са променяни за последно и логовете на сървъра. Върнеш ли бекъп, заличаваш следите и няма шанс да разбереш откъде са пробити сайтовете. Не откриеш ли причината всичко описано като смяна на пароли, обновяване на плъгини, промяна на правата на достъп и прочие е стреляне на хаос и в повечето случаи е трудоемко ако на един акаунт са 20-30 сайта. За мен е по-лесно да почистя нещата и да съобщя на клиента откъде са го пробили, вместо да го оставя сам да се оправя, защото след това си разменяме още 50 мейла с обучителни материали.
 

Горе