Помощ за изтегляне на пари от wisdom.bg срещу процент!

SubsLiuskata

New Member
Здравейте приятели, имам един голям проблем с изтеглянето на едни пари и ще Ви бъда много благодарен ако някой успее да ми помогнете. Имам една натрупана сумичка в wisdom.bg но по новите им правила вече физически лица не могат да си изтеглят парите, а трябва непременно да е юридическо лице. Ако има някой който би желал да ми помогне ще му бъда много благодарен и разбира се ще има процент за дадената услуга. Сайта от който е натрупана сумата е вече затворен и не функциониращ. За повече инфо ще дам ако трябва и скайп, емайл, тел. Благодаря Ви предварително и се извинявам ако съм объркал раздела, от доста време не съм писал :)
 
От: Помощ за изтегляне на пари от wisdom.bg срещу процент!

То мисля можеше и физически, след подписване на някакво споразумение или договор. Аз бях 1 месец там и след като видях, че имат много висока комисионна за смс-ите, се отказах и се преместих, а и много бавеха парите. Та.. помогнете на момчето. :)
 
От: Помощ за изтегляне на пари от wisdom.bg срещу процент!

За подписване на договор не знам нищо, писах им няколко пъти дали не може да се измисли нещо но никакъв отговор от тяхна страна, а за бавене на парите до сега не съм имал проблем след поискването на сумата и след 1 месец винаги са ми ги изплащали но сега с това юридическо лице направо ме убиха. Така че бих искал да си ги взема някак си и да забравя вече за тях :D
 

Горе