Помощ за програма, за теглене на томбола

Vmoro

Active Member
Трябва ми програма, игра или сайт, който да наподобява на тегленето на числата от ТОТО-то. Да мога да въвеждам данни,като брой числа, които да се изтеглят и стойности на самите числа от колко до колко. В random.org ми е много постно някак си. Искам, като тегля томбола да се вижда как се бъркат някакви числа върху топки подобно на ТОТО-то или пък някакво друго предложение, но да се визуализира самото разбъркване. Благодаря предварително на тези, които се сетят за нещо подобно!
 
  • Like
Реакции: Dean
От: Помощ за програма, за теглене на томбола

Малко не ми стана ясно какво точно търсиш, но ето ти упътване стъпка по стъпка как да си направиш флаш

http://voices.yahoo.com/creating-pick-3-lotto-game-flash-3460170.html

Случая е следния - правя томбола, в която от 100 имена изтеглям 1, които са предварително номерирани. Понеже в random.org изглежда доста постно, а хората обичат да си визуализират бъркането на имената, търся нещо, което да го направи. Като ТОТО-то, но числата вътре да са от 1 до 100 и да "изплюва" едно число. Естествено може да "изплюва" и повече от 1 де, просто първото изтеглено ще е печелившия.
 
От: Помощ за програма, за теглене на томбола

С GameMaker си правиш 'игричка', която да ти върши работа. :)
Ресурси (картинки, звуци, tutorial-и...) в интернет бол. Пък и ако някой се хване да го направи интересно - може да пусне конкурент на random.org. :-]
А пък от random.org ако пуснат API, може да се работи само върху графичната/анимационната част.
 

Горе