Помощ за реклама на видео клип в youtube.

nuni

Active Member
Направих първото си видео клипче - за определени хора, които имат страх от летене.
В момента мисля, варианти за рекламирането му. Моля дайте ми съвет или предложение къде да го рекламирам и въобще как ви се струва идеята и бихте ли сменили/подобрили нещо и чакам вашите мнения.


линк: https://www.youtube.com/watch?v=WiuHoqXtE_U
Целта на клипа е да се изтегли пълната версия на аудио файл.

Благодаря предварително.
 
От: Помощ за реклама на видео клип в youtube.

Има много страници и групи във facebook на тема Personal development, там хората биха били заинтерсовани да преодолеят страха си, ако имат такъв. Попаднах на една статия, според която: 25 % от хората на планетата имат аерофобия, което си значи че всеки четвърти човек е твой потенциален клиент.
 
От: Помощ за реклама на видео клип в youtube.

Вариантите са платен и безплатен, безплатния включва добавянето на линкове към клипа от форуми, коментари, профили от социални мрежи и т.н. Втория е приемлив за много хора, но ги мързи да развиват акаунтите си в социалните мрежи. Реално трафика от там е добър наистина ако последователите са таргетирани в нишата. Платения е ясен, реклама по какъвто и начин да е. Не прави само грешката да плащаш за "гледания", защото обикновено се прави с ботове и рискуваш не само да изтрият клипа ти ами и акаунта.
Безплатен съвет, включи клипа си в няколко плейлиста, които включват подобни видеота. Така бързо се трупа трафик към него. Коментирай подобни видеота, така има шанс потребителите, които гледат другите да видият и твоя профил и разбира се видеото. Също не прекалявай с всичко, което съм споменал. Бавно се набавят събскрайбъри, освен ако видеото не е вирал само по себе си.
 

Горе