Помощ за Magento

normi4

New Member
Здравейте,
Може ли някой да даде по конкретна информация относно работата с Magento. Аз сега започвам тепърва да чета форуми и мнения и тъй като съм лаик в областта , моля за малко помощ. Искам да продавам картини в онлайн магазин и ми препоръчаха да е с Magento, обаче пича който ме посъветва не е доволен от човека който е правил неговия магазин(разбирайте мн. пари и мн дълго чакане).Та ако някой може да сподели мнение колко му е струвало да му направят онлайн магазин с тази платформа, и кой го е направил професионално, ще бъда мн. благодарна.:(:(:(:(
 
Задължително лие магенто ? това е сложен и доста мощен скрипт за магазин ?

едно от малкото предимства за които се сещам е наличието на безплатен модул за лесната интеграция на плащания с ипей ако искаш да има такова и дотук (аз си харесвам wordpress с някакъв плъгин за магазин)

иначе мисля че ще се справиш дори и сега да почваш да четеш

взимаш си домейн и хостнинг сваляш магентото инсталираш скрипта както е описано почваш да ръчкаш след няколко дни ще ти стане комфортно да работиш с него
 
От: Помощ за Magento

магенто е доста кофти платформа. захванах се с нея и в началото доста съжалявах, кофти е защото наистина е доста сложен скрипт за опериране.
надявам се че знаеш с какво се захващаш. ако ще ти е нещо като малък магазин, защо не пробваш с prestashop. лесна инсталация и модификация.
За магенто препоръчвам ти mmedia, мом4етата са от Пловдив и имат доста магазини опериращи само на Магенто. Поправиха ми сайта за половин час, а се блъсках една седмица и четох какво ли не.
Придържам се към по горното мнение, но ако мислиш да вадиш серизни доходи онлайн, то Магенто е това от което имаш нужда, въпроса е дали можеш да си го позволиш, защото и самият хостинг и той има значение, пък и още един куп раоботи :).
 
Последно редактирано:
От: Помощ за Magento

Здравей,
мога да си предложа услугите по направата (направа или интегриране на темплейт, поддръжка) на магазин върху Magento платформа.
Два демо сайта на тази платформа:
Онлайн Магазин
Спортен Магазин
 
От: Помощ за Magento

и аз се интересувам от Магенто , но наистина е тежка система , има много платени допълнения но корекциите са сложни, по лесна е системата Prestashop
 
От: Помощ за Magento

Аз работя с Prestashop и съм доволен, определено имаше доста проблеми с които трябваше да се сблъсквам сам, но малко неща отстояват на постоянната атака :)
Ето един пример : тук
Излизат нови и нови версии на системата, има тук там някои бъг, но като цяло има много плюсове.
Може да гледаш регистриран потребител какво е сложил в количката без да е поръчал.
Всеки може да си пазари и артикулите да си отиват в кошницата без да те отвежда на страница ( кошница ) и после пак да се връщаш да слагаш друго.
 
От: Помощ за Magento

Ако все още се занимавате с платофрма Магенто, моля свържете се с мен 0887350403 - Мария.
 
От: Помощ за Magento

Здравейте,

и аз си търся човек който да работи с магенто. Имам няколко неща за оправяне и искам да вкарам и английски език.
 
От: От: Помощ за Magento

Здравейте,

и аз си търся човек който да работи с магенто. Имам няколко неща за оправяне и искам да вкарам и английски език.

Занимавам се с магенто, пиши какво те интересува. Може и на имейл [email protected]
 

Горе