Помощ за WordPress и Plugin-ите... д*еа блоговете !

От: Помощ за WordPress и Plugin-ите... д*еа блоговете !

А и още нещо което стана е....

че не мога да създавам повече Custom Side-барове. Хахахаха.... само 3 си създадох и край. По натам ми вика: "Грешка,създали сте вече такъв" а той изообщо не се показва. Даже си правих опити с имена като: "XAjadjfs" и нищо .... :/
 
От: Помощ за WordPress и Plugin-ите... д*еа блоговете !

Има май теми, които като се създаде страница, може да се избира кой или кои сайдбарове да се показват на конкретната страница. Обаче примерно има предварително възможности от ляв, десен, долу 3 - ляв, среден, десен.. Имам предвид, че примерно са 5 сайдбара и това е, имаш право на избор измежду тях. Ако създадеш 25 страници, няма да е лесно да настроиш 25 различни сайдбара.. Те пак ще са основни 5 полета за позициониране, но примерно може да извикваш различна джаджа с отделен код за всички.

Най-добре май да пробваш да си намериш подходяща тема с готови къстемизирани странични ленти, които си имат нужния код, вместо да ползваш допълнителни добавки.
 
От: Помощ за WordPress и Plugin-ите... д*еа блоговете !

знам,че така се усложнява работата, но... не мога. Смисъл - такъв е сайта,че има много нови страници, и за всяка е нужно да има отделен Sidebar. Т.е. в този сайдбар - слагам подтемите. Разбираш ли ? Знам,че това е възможно... и не е хич сложно,но просто не разбирам какво да правя. Аз ако знаех какво правя - нямаше да питам. Т.е. ако е толкова за единия му код - примерно html или css... ще фана да го направя; ама не знам какъв ще да е този код :Д ! а пък и да го мисля къде да го сложа...мазало. За това ми се иска ако някои разбира, с нялко изречения да ми обясни.

Та..избрал съм тази тема, харесва ми и не ми се иска друга. Просто цялата работа на новата тема и т.н., е много ще ми дойде. Просто искам,ако някои знае - какво да правя с кода...да го направя и толкоз. Все пак за това си има: поле с кодове........ А с кодове съм работил. Просто трябва някои дам и каже какво да правя.

Мерси.
 

Горе