Помощ за WP сайт

black_tulip

Member
Привет на всички, първо ще се извиня, че най-вероятно ще задам неправилно въпроса, но съм сигурен, че ще ме разберете. :) Питането ми е следното - Плъгин ли трябва да инсталирам в сайта или на компютъра ми, като цъкна десен бутон на сайта и ми покаже "прегледайте изходния код на страницата", видя това което ми трябва да се редактира и с какво да го редактирам? Трябва ми редактор на кода в сайта, защото качвам снимка с размери 620х410 или малко по-голяма резолюция, но кратна на тази и шаблона намалява снимката по ширина на 300 пиксела и стои много грозно.
 
View Source е client side, не редактира нищо на сървъра. Пращаш request, получаваш response, при редакция от браузера, на сървъра му е все тая. Има плъгини, отгоре са ти дали, иначе ако желаеш да гледаш кое как ще изглежда, използвай Inspect Code, може да виждаш "live", кое как би изглеждало ако му сменяш размери / елементи / или махаш css простотии.
 
Да беше дал сайта да видим къде е проблема!? А иначе ми звучи като да ти показва thumbnail там където искаш да в full. T.e. когато вкарваш снимката виж полето в което избираш кой размер да вкараш и си избери оригинален, пълен размер. И зависи къде я вкарваш - ако е примерно снимка на продукт може би трябва да видиш настройките на магазина или темата за това поле.

Така както обясняваш, че искаш да пипаш кода - по-добре не пипай там.

Иначе кода може да се редактира директно през администрацията на Wordpress от Външен вид -> Редактор на темите. Има и други начини без да слагаш каквито и да е плъгини.
 

Горе