Помощ за WP

Dude

New Member
Здравейте, от доста време чета форума и събрах тонове безценна информация, но сега се и регистрирах за да мога да задам въпрос, на който не намерих отговор. Простете ако вече е дискутиран, но не открих такава тема.
На кратко, имам продукт (собствен и доказан в продажби), който искам да кача на Amazon Kindle. Продукта представлява "how to" инструкция с допълнителни templates за принтиране. Тъй като Кindle не поддържа файлове позволяващи принтиране, а дори и да има някакъв легален начин поне аз не знам, реших да направя WP сайт със собствен домейн и хостинг, на който да кача файла със съдържанието за принт. На същия сайт смятам да пусна този и други мои продукти за продажба, но в PDF формат. Тъй като нямам идея от програмиране и ползвам/разучавам WP на принцип проба/грешка, искам да попитам дали някой от експертите тук може да посочи надежден начин за скриване на файловете за принт? Линка за смъкване ще е публикуван в книжката на Amazon, но не бих искала някой случайно да попадне на файла и да си го смъква. А ако са много файлове, към различни продукти?
Мина ми през ум да ползвам Google Docs за целта, но така и не намерих подходяща опция. Ориентирани са по-скоро за споделяне на документи в работни групи и не е подходящо за работа с клиенти.
Може би някой знае за WP plug in за целта? Реално са два вида download - на файлове, купени на сайта и файлове, които са допълнение към амазонските продукти.
Голяма каша, не знам дали описах картинката разбираемо. Питайте ако нещо не е ясно и предварително благодаря на отзовалите се!
 

Горе