Помощ от експертите

liki123

Member
Здравейте, опитвам се да развивам първото си уеб отроче http://www.putevoditel.eu/ но нещо напоследък го няма откъм трафик. Доста четох по форума но ще съм Ви благодарен за идей относно качване на трафика а и други идей по самия сайт. Благодаря.
 
От: Помощ от експертите

Някои неща, които ми идват наум в момента.

1. Идва зима, ама не виждам нищо за ски туризъм. Що тъй? Пампорово и Чепеларе защо ги няма? Я разшири малко сегмента, хем повече кънтент, хем гугъл ще се кефи, хем посещения от него ще имаш.
2. Фейсбука - защо няма разни интересни/смешни/провокативни постове, ами трябва да се чувствам все едно съм попаднал в българския вариант на нешънъл джиографик (не че е лошо, но все пак)? Хората се кефят на такива неща и някои даже цъкат бутона сподели - и гледаш как идва трафик при теб.
3. Къде са ти бутоните "сподели в свежо" и т.н. За фейса хубаво - виждам ги, ама има толкова социални мрежи в бг с потенциален трафик....

и малко встрани от темата - това wordpress ли е или някаква друга система?
 
От: Помощ от експертите

Хубаво е на първо време да си оправите грешките в сайта. Не знам каква е тази "грозна мода" всички да пишат с "Й". То и да влезе някой средно интелигентен човек в този сайт и като види "за музейте в Родопите"... надали ще се върне повече. Сайт за туризъм, отдих и почивка... пък един мрачен, мрачен. Едни пеперудки като за женски сайт.
Започнете с дизайна, да стане по-приветлив за хората, а и да има връзка с темата. То като има и качествен контент, който се обновява често... трафика ще си дойде с времето.
Поздрави.
 

Горе