Помощ при популяризиране на уеб сайт

От: Помощ при популяризиране на уеб сайт

Отиваш в Phpmyadmin и даваш експорт на базаданните ( export ) - след като си я свалил я отваряш с notepad и цъкаш на търси и пишеш името на сайта на който ти е бил wp-to ( в случая пишеш nejelanigosti.byethehost31.com ) и даваш търсене. Би трябвало да намериш 2 резултата : WordPress address (URL) И Site address (URL) > Заместваш записите със новия ти домейн ( например novsait.com ) . После влизаш в phpmyadmin на новият хост и качваш db-то.
Можеш и по друг начин, но аз предпочитам горния вариант> Отиваш в http://nejelanigosti.byethost31.com/wp-admin/options-general.php и на WordPress address (URL) и Site address (URL) пишеш новия си домейн > после сваляш db-то и го качваш на новия хост ( импорт ) .
Успех
 
От: Помощ при популяризиране на уеб сайт

Поздравления. Вече не само имаш сайт, който е много по-добър от предишното отвратително зелено сайтче , но си и научил много неща и можеш сам да го поддържаш. Препоръки от мен:
1. Направи си някаква глава за сайта, така само с текста и фона стои много постно.
2. Прочети си текстовете отново, имаш няколко правописни и много пунктуационни грешки. Също така трябва да знаеш, че в типографията има 3 вида тирета, ти ги изпозлваш съвсем произволно.
3. Не използвай толкова много шрифтови начертания, грозно е. След като шрифта на навигацията отдясно ти е дребен безсерифен, можеш да използваш едно, малкимално две начертания пак безсерифен за всички останалаи текстове, а не както е примерно на страницата цени и услуги, където за основния текст си използвал серифен шрифт в 4-5 различни размера и при това нормален, получер и курсив.
И все пак, като за начало имаш някакъв успех, продължавай да го развиваш и обогатяваш с информация. Може примерно да сложиш едно форумче, където хората да си говорят по темите.
 

Горе