Помощ с WordPress

Dobr3w

Member
Здравейте, имам следния проблем. Правих инсталация да WP + тема + съдържание и т.н. Сега всичко това искам да го преместя на друг домейн. Използвам плъгина All-in-One WP Migration да си експортна направения сайт и после да го импортна на другия сървър, но ми излиза това:

Unable to import
Unable to open file for reading. File: /home/***/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-wp-migration/storage/***/backupfile.wpress



Може ли съвети как да го оправя. Благодаря!
 
Последно редактирано:
Ако разбираш английски, разгледай препоръките тук:
https://wordpress.org/support/topic/unable-to-open-file-for-reading/
(Препоръчвам ти в мненито ти отгоре да цензурираш думата след home и преди public_html, ако това е истинската, както и тази след storage, поради съображения за сигурност)
 
Последно редактирано:
Грешката идва от файл: all-in-one-wp-migration/lib/vendor/servmask/archiver/class-ai1wm-archiver.php
Та в него на ред 94 имаш: if ( ( $this->file_handle = @fopen( $file_name, 'rb' ) ) === false ) {
Ако махнеш @ преди fopen може да започва да плюва грешката някъде и да видиш по-конкретно на какво се дължи. Може и плъгина да си няма някъде лог за грешки, де да го знам.
 
Абе смени правата на файла 644 backupfile.wpress това е, и все пак виж дали го има.
Или влизаш в хоста бекъпваш си файлове и база и си ги мяташ а другото място и си разархивираш и така, другия фарянт е директно си копирай файловете използвай filezilla и така.
 
Защо са ти тея плъгини, като само можеш да омажеш тях. Експортваш базата, инпортваш на новия хостинг, копи на файловете, пейст в новата директория, едит на конфиг и си готов. Защо плъгин за толкова елементарна операция.
 
фсфасдфдссдафдс

Трийте коментара, просто не всяка тема в форума може да се коментира, явно имат затруднения от екипа на сайта.
(сорка за спама)
 

Горе