Поредният модератор - бабаит

От: От: Поредният модератор - бабаит

Код:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601406.msg20973207#msg20973207
Ето така решавам нещата с линкове във форуми. ;)
Добро включване си направил.

Аз се чудя, дали не е по - добре да се подготвят големи постове в собствена тема в подбрани форуми, спрямо конкретната ниша, вместо да се мъчиш да си пробуташ подписите .. Нещо подобно, както са артикълите на Блинки тук, примерно. Едва ли администраторите на съответния форум ще се нацупят от хубав уникален контент с някой и друг линк/иозображение вътре. То така е даже по-лесно, отколкото да обикаляш като луд форумите по всичкология и да събираш подписи:)
 
От: От: Поредният модератор - бабаит

Дублиран пост.
 
От: Поредният модератор - бабаит

тук кви пари е подписа на мене не ми дава сигурно че не съм шарил
 
От: Поредният модератор - бабаит

имат 20-на модераторчета които не стига че са малко ами са и комплексари от всичко нагоре .както и жени които приличат по скоро на мъже и като сложи цайсите се сещаш на какво приличат и като не получи с*кс и почва бановете за което ние ама хич не сме виновни че не получава с*кс..

въпреки това форума е адски известен и има много хора - решили са че това е модела, и действат по него (когато нещо работи, не трябва да се пипа 8))
 
От: Поредният модератор - бабаит

Правят се търгове. С наддаване и залагане. Въобще е купон получаване на правото да си сложиш подпис.
Някои искат и в натура да се плаща. :?
 
От: Поредният модератор - бабаит

Хахах Вискаре, щом е за манджаре БГ мамите се кефят :)...сетих се за Амоунчо дето все ги споменаваше че маат мекици с шоколад :).
 

Горе