Портал за СУБТИТРИ

Amigo0o

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
29   0   0
Продава се портал за субтитри към които мога да ви кажа и много добър план за развитие и повишаване на трафика, ако имате малко свободно време всеки ден. :)


- Почти 25 000 добавени субтитри + ежечасово добавяне
- Сайта е на около година и половина, домейн от namecheap
- Система написана специално за сайта
- Посещения между 5 хиляди и 8 месечно

Цена: 500 лв /линк/
 
От: Портал за СУБТИТРИ

Здравей,
може ли статистика на посещенията? Какви приходи има сайта? Може ли и плана за развитие и повишаване на трафика? Пишеш, че е custom CMS - може ли някой скрийншот. Трудно ли ще е да променя главната страница? Как ще си го инсталирам този CMS ако го купя?
 
От: Портал за СУБТИТРИ

Извинете за забавянето, тези дни ми е малко натоварено, би трябвало всички да имате ЛС-та.

Система е писана изцяло, дори преди време бях платил около 80 лв на един човек от форума да напише един автоматизиран скрипт, които и до ден днешен работи. Мисля че всеки би се справил със сайта, стига да вдява малко от html и php, а ако не иска да дописва или пренаписва неща в сайта няма да са му нужни подобни познания. Прехвърлянето става лесно, давам ви файлове, дб, качвате ги на хоста си и променяте 4 реда в 2 файла. Плана за развитие ще го дам само на този, които го купи, работи на 100% просто трябва да имате малко свободно време, ако искате да повишите трафика към сайта по плана.
 
От: Портал за СУБТИТРИ

Исках да питам, защо линка към IMDB не работи, както и трейлърите?

Работят, просто някъде хората, които са добавили субтитрите не са добавили линк към IMDB и трейлър и за това не се показват. Разцъкай няколко субтитри.
 
От: Портал за СУБТИТРИ

Малко информация на ЛС? От къде идват посещенията, от кои държави идва трафика и по кои ключови думи се влиза най-много?
 
От: Портал за СУБТИТРИ

Прати ми и на мин инфо, и ако може тел за връзка имам да те питам няколко въпроса!

П.П. Мога да ти предложа 400 лв ако си съгласен ми пиши !
 
Последно редактирано:

Горе