Постоянни проблеми с Open X системата за управление на реклами

style4real

New Member
Незнам дали и при други се случва , но вече за втори път Гугъл ми слага предупреждение заради банери от системата на OpenX , даже при положение , че съм спрял всички тяхни и въртя само наши си............системата е ъпдейтната и тн и пак продължава да прави проблеми , лошото е, че не виждам и безплатна алтернатива на тази система, някой ако се е сблъсквал с такъв проблем да сподели опит - предварително благодаря
 
От: Постоянни проблеми с Open X системата за управление на реклами

аз явно верно съм многозле, ама не мога да намеря такава отметка никъде..... , за да имам достъп до системата за управление на реклами на Гугъл и да ми иска да имам адсенс акаунт ( having a Google AdSense account is a technical requirement for creating a DFP Small Business account), а такъв ми се отказва от Г. поради това, че сме сайт за пълнолетни.............и се получава омагьосан кръг :(
 
От: Постоянни проблеми с Open X системата за управление на реклами

да ние имаме такъв за аналитикса и уебмастерa , но без адсенс акаунт не може да станем част от системата на Doubleclick.............мерси все пак за опита за помощ :)
 
От: Постоянни проблеми с Open X системата за управление на реклами

style4real какви точно предупреждения ти слагат от google може ли да дадеш малко подробности че съм решил да ползвам системата за един мой проект, реших да го пробвам този open x market какви резултати ще даде, но ако ще навреди да но го тествам въобще. Самата система съм я инсталирал веднъж на един БГ проект и общо взето няма проблеми за сега. За основната ключова дума са на първо място за втората на 2-ро и за третата на пето, няма и никакви предупреждения от гоогле (но те си въртят само свои реклами тоест без такива от open x market)
 
На системата й няма нищо. Бил си със стара версия, нахакали са ти "лошите" скриптове и Гугъл си ги засича. Вземи си почисти всичко както трябва и ъпдейтни до най-новата версия и няма да има нужда да я сменяш.
И на един мой клиент му бяха хакнали ОпенХ-а и Google/Firefox пищяха, но след гореописаната процедура и молба за преразглеждане на случая - проблеми няма.
 
От: Постоянни проблеми с Open X системата за управление на реклами

go6o78 , не ми излиза...........мерси за труда все пак ,
vbTK направихме го 2 пъти това с ъпдейта , а сега третият от нулата направо го изтрихме и инсталирахме на ново Openx-a след като го тествахаме на други домейни и хостинги , засега няма проблем, изтрили сме OpenX Market- a , то от там влизаха гадовете, дано да няма повече ядове , че тия предупреждения ни разказват играта тъкмо намерим рекламодатели и бам - предупреждение
 
От: Re: Постоянни проблеми с Open X системата за управление на реклами

cyber- предупрежденията бяха за Malware, и атакуващ сайт........че инжектирам потребители с вреден код,.............и точно май от OpenX Market влизаха , браво за СЕО-то , нащо е трагично едва 5% от трафика е от Гугъл ;)
 
От: Постоянни проблеми с Open X системата за управление на реклами

Явно ще се откажа от идеята за open x marketa, все пак можеш ли да споделиш каква е долу-горе цената за клик от маркета че имат интересни реклами.
 
От: Постоянни проблеми с Open X системата за управление на реклами

ние го бяхме пуснали на импресии да ни цъка с изтриването му загубихме статистиката и около 200 долара дето се бяха събрали за 3-4 месеца при около 2 милиона импресии месечно ..........за маркета - като гледам го ползват супер мн хора , и му текат реклами насам натам......... просто може ние да сме били слабо защитени
 

Горе