Търся: Почистване на инфектиран wordpress

waldes

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
28   0   0
Здравейте,
Някой може ли да почисти инфектиран вордпрес. От НС1 ми казаха, че причината е старата версия на вордпреса 6.3.7 и че от него се стартират зловредни процеси. НС1 не предлагат такава услуга, пуснаха ми само сканирането.

На мен така преди години ми пускаха и накрая се оказа всичко за пари, за 20 кинта и те чистят ама ...

Още ли има хора дето ползват Wordpress? Странно ....
  • 44% от Интернет е Wordpress
  • 60% от всички CMS-и
  • 30% от всички онлайн магазини
Викаш никой не го използва?

Предполагам знаеш по-добре от всички останали и можеш да направиш нещо по-добро... Ще си останем само с предположението. ;)

• 44% от Интернет е Wordpress
  • 60% от всички CMS-и
  • 30% от всички онлайн магазини
Викаш никой не го използва?

Предполагам знаеш по-добре от всички останали и можеш да направиш нещо по-добро... Ще си останем само с предположението. ;)
Shopify за онлайн магазин. Бързо, лесно и удобно - без чупения и недостатъци. Светкавично бърз и лек за ползване и не на последно място - сигурност.

Shopify за онлайн магазин. Бързо, лесно и удобно - без чупения и недостатъци. Светкавично бърз и лек за ползване и не на последно място - сигурност.

Мисля, че отговора ми беше свързан с това кой използвa Wordpress? Не ставаше въпрос за ecomm или коя платформа е по-удобна и други субективни елементи.
Screenshot 2025-11-20 at 13.59.44.png

А дали Woo се чупи или не зависи изцяло от кой го управлява и неговите умения ;) , защото в ядрото и в кода на Woo много рядко се срещат уязвимости. Статистиката за пазарен дял говори достатъчно.

Здравейте,
Някой може ли да почисти инфектиран вордпрес. От НС1 ми казаха, че причината е старата версия на вордпреса 6.3.7 и че от него се стартират зловредни процеси. НС1 не предлагат такава услуга, пуснаха ми само сканирането.

Обнови всичко до последни версии, оправи проблемите ако се появят такива и ако все още имаш проблем с malware мога да ти асистирам.

Ако държиш да използваш стари версии след почистването опитай да забраниш редактирането на файлове и промените по теми добавки и др.

Аз имам малка статична скрита добавка, която слагам на всички сайтове и през нея контролирам повечето неща. Тогълите са малко объркващи, защото ме мързи да ги оправя, но би трябвало да схванеш идеята.

Демек DISALLOW_FILE_EDIT и DISALLOW_FILE_MODS https://developer.wordpress.org/advanced-administration/wordpress/wp-config/.
Screenshot 2025-11-20 at 15.19.49.png

• Like
Реакции: Sky

Горе