Правете пари докато играете любимата си игра!

V.Andreev

Well-Known Member
Здравейте,

Знаете ли, че можете да правите пари докато играете любимата си игра, без да има голяма значение да ли тя е League of Legends, Counter-Strike, Dota 2, Minecraft, Diablo III, Need for Speed или някоя друга.

Реших да направя тази тема за хората които Не знаят как

За да печелите пари от това, че играете любимата си игра Ви трябват няколко неща.

Регистрация в този сайт: http://www.twitch.tv
Софтуер които да снима играта и да прави връзката с акаунта Ви в twitch.tv ( Примерно XSplit Gamecaster )
Приличен интернет (Силна интернет връзка за препоръчване)
Приличен компютър ( Това зависи много каква игра точно играете )

Микрофон (препоръчително)
Камера (препоръчително)

-----------------
Реално какво се получава, ако сте добър в това което играете и показвате кое как става, има хора които се кефят, че споделяте с тях кое, как, и просто пращат парички (donation)

Нещата няма да станат от първия път! Но с всичко е така!!!

Ако се задържите и изградите своя алдитория която обича Вашата игра, можете да печелите хиляди долари/евро на месец!!!

Нито си измислям, нито печеля нещо от споделянето на тази информация с Вас. Правя го защото знам, че 1 човек да осъзнае тази информация, след 1 година живота му ще се промени.

Няма значение да ли сте на 12г или 24г.... няма значение да ли играете игра 10 мегабайта или 10гб

*За да хваните всички трикове и хитринки за събирането на алдитория, Ви препоръчвам да гледате канали на вече доказали се потребители! Това ще Ви помогне много.
 
От: Правете пари докато играете любимата си игра!

Полезна тема :) Бих препоръчал да използвате програмата Open Broadcaster Software става и за стрийм в twitch и за записване на видео клипове.
Също така ако снимате клипове препоръчвам Ви да използвате и да се научите как да работите с програмата Sony Vegas Pro 13 определено ще ви трябва има я в замундата.
Ако се чудите как да започнете не ви препоръчвам да почвате да стриймвате директно в twitch а да си направите youtube канал и да си активирате адсенс мисля, че имаше тема как става. Така постепенно ще съберете събскрайбари. От мои наблюдения най лесно се развива minecraft канал :)
 
От: Правете пари докато играете любимата си игра!

Ами конкуренцията е голяма ,а и главно се играе ДОТА 2 и ЛОЛ ... Идеята не е лоша особено ако набереш популярност може да изкарваш много пари . Вчера случайно пуснах един стрийм и какво да видя :
THE HALL OF FAME Thank you to all my top donators of all time, to Amhai-$50,000, Obaid-$35,000, Marwan-$5000, Edge275-$3750, FlexidreST-$11,000

:-o:rolleyes:
 
От: Правете пари докато играете любимата си игра!

При стрийминга не е толкова важно да си добър в играта, колкото да си атрактивен. Хората искат някой да ги забавлява, а не да мълчи и да сумти, докато разцъква някаква игрица. Освен това отнема не месеци, а години да се натрупа аудитория, която дава някакъв приличен доход. Ако почнеш да правиш средно по 200+ зрители можеш да станеш партньор на Twitch и да пускаш реклами, които носят допълнително пари. Някои тарикати купуват viewbots да си помпат изкуствено бройката зрители, но от това реално няма никакъв смисъл. Даже обратното. Хората ги намразват.
 
От: Правете пари докато играете любимата си игра!

Май Google купиха или са на път да купят тази компания така че сигурно ще раздават и от там някакви пари
 
От: Правете пари докато играете любимата си игра!

Трудна работа, а и трябва доста добро пц за стрийм.
 
От: Правете пари докато играете любимата си игра!

По скоро ти трябва добър нет :)

Е ако ще стриймваш цс 1.6 ти трябва само добър нет.. ако ще се пробваш с някоя по-съвременна ти трябва як процесор и видео.
 
От: Правете пари докато играете любимата си игра!

Наистина интересна тема за геймърите! Някой може ли да каже какви характеристики трябва да ти е компа за да стриймваш LeagueOfLegends? И още нещо бях видял , че има и български сайт за стрийм - hitbox.tv, но мисля ,че там аудиторията е доста по-малка от twitch
 
От: Правете пари докато играете любимата си игра!

Ами конкуренцията там е голяма. И това което казва автора е грешно. Докато се съберат хора, които да гледат стрийма ви ще трябва да минат години. И явно не е добавил друго за HD стрийм ви трябва супер як интернет и супер мощно PC което да може да издържи на OBS и играта без да лаги.
За микрофон - трябва ви качествен микрофон по възможност Blue yeti + качествена камера.
За да стигнете хиляди зрители, то трябва всичко да е изпипано на max и пак не е сигурно.
И да не забравим че изисква мнооого свободно време и редовен стрийм.
Ако покривате тези написани от мен неща значи темата е за вас :?

да и към @hardwork тези които ги гледаш на първите места с хилядите гледания искам да погледнеш от кога се занимават с това и на какво ниво са.
 

Горе