Правя преводи от английски

student92

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте! :rolleyes:

Предлагам преводи на статии и текстове от английски. Тематиката няма значение. Точен съм и изпълнявам задачите си коректно и в необходимите срокове. Имам добра писмена и езикова култура, както и умения за оформяне на статии и текстове.

Малко информация за мен - завършил съм езикова гимназия с първи език английски. Изучавал съм английския на ниво C1 плюс една година английска литература. В момента съм студент в УНСС и си търся работа за лятото. Иска ми се да е свързана с езика, за да не губя връзката с него. Поддържам и малък блог, мисля да включа реклами от Адсенс, но това няма да ми е достатъчно за данъци, осигуровки и т.н. Затова си търся нещо друго, с което да го комбинирам.

Няма да ви отегчавам, просто исках да кажа нещо за себе си. Както разбирате нямам натрупан стаж или опит в професията. Но съм готов да направя няколко предварителни задачи, за да прецените доколко качеството на преводите ви удовлетворява.

Цена - по договаряне на ЛС.

И това е общо взето. Очаквам предложения за сътрудничество. :rolleyes:
 
От: Правя преводи от английски

Добре се справя момчето, нов е в бранша, но препоръчвам, можете да го ползвате спокойно, но не го натоварвайте, че и за мен да остава :)
 

Горе