Правя сайт безплатно с WP = Получавам ревю

19kingdoms

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Занимавам се с изработка на уеб сайтове, с помощта на Wordpress. Тъй като съм "аматьор" във форума, реших да направя безплатен сайт на някой 8) потребител, от който ще очаквам да използва темата и да даде едно ревю, което да мога да поставям в бъдещи мои теми във форума.

Ако Вие желаете да се възползвате, може да ми пишете на ЛС или на и-мейл: [email protected] , като задължително да ми дадете малко повече информация за сайта, за какво ще е предназначен и какво очаквате като резултат, както и адрес (URL).

Очаквам Ви! :wink:
 
От: Правя сайт безплатно с WP = Получавам ревю

Защо просто не си пуснеш портфолио с най-добрите ти проекти и потенциалните ти клиенти ще преценят що за стока си:)
 
От: Правя сайт безплатно с WP = Получавам ревю

Да, може би трябва да направиш един сайт за себе си. Тук има доста хора, предлагащи подобни услуги без никакви минали проекти, които да покажат, но се водят 'с опит' и се 'занимават' с еди какво си. Струва ти 20лв за домейн и 4лв. на месец хостинг, и ще спестиш на потенциалните си клиенти разправията да си поръчат нещо, като не знаят какво ще получат, без значение дали плащат за него - губи се време.

Друг е въпросът, ако не си "аматьор" само във форума, а и по принцип (предполагам не е така, понеже си използвал кавички :) ), и си направил общо 2 сайта досега или си инсталирал 3 теми.

Също така, какво значи 'изработка', готови теми ли ползваш или можеш да направиш и къстъм дизайн? Можеш ли да направиш тема от PSD файл? Пишеш ли плъгини? Дай повече инфо. Като потенциален клиент, бих ползвал услугите ти, ако знаех със сигурност, че няма да трябва да си довършвам/доизпипвам сайта сам след това.

Трябва да включиш доста повече информация от "пишете ми, ако искате безплатен сайт", ако искаш да изглеждаш сериозно. Иначе, може би е приемлив подход за новак, който няма никакъв опит и търси проекти, на които да се учи.
 

Горе