G gab1to New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Септември 2010 #1 Правя web дизайни по поръчка срещу заплащане.Цена по договаряне.Който се интересува скъпе - gabriela_stankova
Правя web дизайни по поръчка срещу заплащане.Цена по договаряне.Който се интересува скъпе - gabriela_stankova
V vbTK Active Member Рейтинг - 100% 2 0 0 5 Септември 2010 #2 Пусни портфолио, ако искаш да имаш поръчки. Ако нямаш такова - публично обяви промоция в цената докато натрупаш поне 2-3 проекта и няколко доволни клиента.
Пусни портфолио, ако искаш да имаш поръчки. Ако нямаш такова - публично обяви промоция в цената докато натрупаш поне 2-3 проекта и няколко доволни клиента.
G gab1to New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Септември 2010 #3 От: Правя web дизайни по поръчка! Тъкмо щях да представя но иска ми 10 мнения за да пусна линк ;( Затова ако някои се интересува да ми пише на скъпе моля.
От: Правя web дизайни по поръчка! Тъкмо щях да представя но иска ми 10 мнения за да пусна линк ;( Затова ако някои се интересува да ми пише на скъпе моля.
ivo.apostolov Well-Known Member Рейтинг - 100% 1 0 0 5 Септември 2010 #4 От: Правя web дизайни по поръчка! пусни го като текст
contra Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 5 Септември 2010 #5 От: Правя web дизайни по поръчка! Вероятно има рестрикция да пуска нова тема в съответния раздел..
G gab1to New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Септември 2010 #6 От: Правя web дизайни по поръчка! Ето prikachi.com/images/166/2477166X.jpg
Kirev Active Member Рейтинг - 100% 23 0 0 5 Септември 2010 #7 От: Правя web дизайни по поръчка! За да избегнем десетте СПАМ поста, нека направя услуга на момичето: EDIT: Късно й виждам мнението. Нека остане, че да е по-прегледно.
От: Правя web дизайни по поръчка! За да избегнем десетте СПАМ поста, нека направя услуга на момичето: EDIT: Късно й виждам мнението. Нека остане, че да е по-прегледно.
G gab1to New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Септември 2010 #8 От: Правя web дизайни по поръчка! Мерси.Сега като го видите ако се интересувате пишете ми
Kirev Active Member Рейтинг - 100% 23 0 0 5 Септември 2010 #9 От: Правя web дизайни по поръчка! gab1to каза: Мерси.Сега като го видите ако се интересувате пишете ми Увеличете... Сега се приготви за нещо леко неприятно. Ако беше от мъжки пол, щях да сложа думата леко в кавички, но уви - ще пропусна
От: Правя web дизайни по поръчка! gab1to каза: Мерси.Сега като го видите ако се интересувате пишете ми Увеличете... Сега се приготви за нещо леко неприятно. Ако беше от мъжки пол, щях да сложа думата леко в кавички, но уви - ще пропусна
G gab1to New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Септември 2010 #10 От: Правя web дизайни по поръчка! :Д ами сръ ама съм объркъла картинката :д ще пусна тук вече обработена малко Ето prikachi.com/images/377/2477377A.jpg Последно редактирано: 5 Септември 2010
От: Правя web дизайни по поръчка! :Д ами сръ ама съм объркъла картинката :д ще пусна тук вече обработена малко Ето prikachi.com/images/377/2477377A.jpg