Предлагам: Превеждам статии от английски или руски език

Deco90

Active Member
Рейтинг - 100%
20   0   0
Здравейте на всички,

предлагам копирайт услуги или по-скоро превеждане на статии от английски или руски език. Занимаваме се с това приблизително от две години и ни доставя голямо удоволствие.

Мога да превеждаме новини или статии на общи тематики стига да са написани в приятен и говорим английски или руски език, а не набухани с терми и словосъчетания, които и англичаните не биха ги разбрали и ще им се наложи да използват Гугъл преводач. Ако сте си харесали англоезичен сайт, чийто статии ви допадат и ги искате преведени за вашият сайт, то заповядайте.

Все пак и високо терминологичните могат да бъдат преведени но може заплащането да е с една идея по-високо.

Отново повтарям - превеждам статии от Интернет от Английски или Руски език. Не ги сътворяме. Стараем се нашия превод да не е едно към едно, а да го оформяме с писателска нотка. Не ми е проблем превода да е и дословен.
Занимаваме се със преводи от повече от 2 години,

Цените са за 100 думи - 0,85 лв. Цената е такава защото търся сайтове за дългосрочно съдружие . Нямам нервите да се разправям с някакви несериозни хора и ако не ми пратят парите, да се моля и ядосвам за два лева.

Една примерна статия - Тук.

Парите се изпращат предварително чрез Paypal, Еконт или Банков път. За тези, които не се познаваме може първо да ми преведат 5 лв. Всяка статия си я записвам колко думи е и като стигна броя думи за тези 5 лв, който са ми преведени пращам WORD файл със статистика (коя статия колко думи е била). И така...

Извършваме също така и рерайтинг на статии. Просто ми я изпращате и ние я пренаписваме и проверяваме с Адвего.

Също така предлагаме и описване на продукти или пренаписване на такива. Цените са същите.

Поздрави!
 
Последно редактирано:
Вече най-сетне се освободих и съм готов да разглеждам нови поръчки и предложения, с които да се заема от другата седмица. Поздрави!
 
ако предлагаш и от бг на английски преводи драсни едно лично да обсъдим 4-5 статии
 
Още един, който работи за без пари. Докато не се спрете да давате такива ниски оферти ще бачкате като улави за стотинки. Не, че и аз не съм го правил. Но ви казвам още един път вдигайте цените. Материалите в един сайт са най-важното нещо. Колкото и да говорят за СЕО МЕО, най-важното е писането.
Разбирам, че предлагането може би е повече от търсенето, но това е просто подигравка. С тези цени...
 

Горе