Преводачески услуги с френски език на ниски цени

amelie

Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Предлагам бързи и качествени преводи на обща и специализирана тематика със следните езикови двойки: български-френски, френски-български, английски-френски.
Гарантирам работа в срок (до 3 работни дни за всяка поръчка, освен ако няма друга, предварителна договорка с възложителя), точност и насоченост към детайлите.
Предлагам и безплатно локализиране на готовия превод в зависимост от чуждоезичната аудитория, към която е насочен текстът. Съответно, преводите, които изготвям не представяват просто заменяне на думи с думи от един на друг език, а са в изключителна степен съобразени, не само с граматическите, лексикални и пунктуационни особености на езика, но и с културните специфики на държавата (Канада, Франция, Белгия) и региона, за когото са предназначени.
Цените са както следва:
- Превод на стандартен текст с двойката английски-френски: 4.50лв*/ стандартна машинописна страница (1800 символа с интервалите)
- Превод на стандартен текст с двойките български-френски и френски-български: 3.50лв*/ стандартна машинописна страница (1800 символа с интервалите)
- Превод на специализиран текст: по договорка*
*Броят символи се определя не на базата на изходния текст, а на готовия, завършен превод.

Плащания приемам чрез paypal или банков превод.
 
От: Преводачески услуги с френски език на ниски цени

Lol, un collegue, oui? :)
Je te remercie sincerement, Rocksatedy!
 

Горе