Предлагаме изработка на магазини по различен начин

От: Предлагаме изработка на магазини по различен начин

kirsen, не си ли се пробвал във freelance сайтовете?

Верно трудно се пробива, но повечко упоритост (а виждам че на теб не ти липсва) и търпение нещата се случват. А успееш ли веднъж там, сумите ще са и по-големи, и не в лева а в $, или паунди

Успех!
 
От: Предлагаме изработка на магазини по различен начин

Благодаря и на теб Svetoslav Valkov , много смислено предложение. Да опитвах, но със страх, плахо. Там са наистина профита, а аз мога да върша определени неща. Не съм програмист, по скоро нарчам себе си конфигуратор, знам кое, как и къде да преместя. Чета много, случват ми се нещата, но не искам да се надценявам. Всички вие тук знаете, че инсталиране на система за онлайн магазин е детска игра. Всеки го може. Е колко да струва тогава самото инсталиране? Следва инсталиране на тема, конфигуриране, настройки на транспорт, разплащания, валути, езици, куриерски модули, оптимизация и др. такива които не са кой знае какво, както казваше един мой клиент, но разбира се той незнаеше, кое от къде се настройва и това разбира се трябваше да свърша аз. Да трудно ми беше да му обясня, че купувайки си темплейта от темфорест, той не се слага сам, а иска освен инсталиране, превод и много настройки за да заприлича на демото. И всичко това разбира се не се случва за час два, а изсиква няколко дни време в четене на описания как се случва, защото всяка тема е правена от различен програмист и си иска нейното.
Относно чужди freelance сайтовете, не съм на високо ниво със английския език. На мен ще ми е трудно. Предпочитам да плувам във води в които се чувствам сободно.
Добро предложение е твоето, пак благодаря, ще го мисля.
Хубава вечер желая и на теб!
Бъди здрав!
 
От: Предлагаме изработка на магазини по различен начин

Събота следобед, прекрасно време навън, а аз седя пред компютъра и чакам поредното предизвикателство.
Няма как, трябва да се работи.
Напомням за себе си и това което мога да правя.

http://izrabotka.niski-ceni.com

Хубав и усминхат уикенд на всички!
 

Горе