Предлагам: Предлагаме изработка на Wordpress сайтове

webmast367

Well-Known Member
Рейтинг - 95.7%
22   1   0
Здравейте, доста хора ми пишат във връзка с направата на прост Worpdress сайт и за това реших да предложа направо услугата.

Какво включва.

1. Помощ при избор на домейн и хостинг план ( ако нямате такъв)
2. Инсталация и конфигурация на системата Wordpress.
3. Настройки на менюта, категории, плъгини, теми и всичко което е нужно сайта да функционира според вашите нужди и желания.
4. Помощ за работа със систмата (ако е нужно)

Малки онлайн магазини на Wordpress

Доста хора предлагат услугата и за това не съм я предлагал публично до сега, но макар за повечето тук това да е една проста задача (инсталиране на обикновен блог) все пак има хора за които това не е толкова просто, има хора които или тепърва навлизат в това, или други които нямат време да се занимават и предпочитат да платят някаква символична цена и някой друг да направи всичко вместо тях.

И въпреки да е просто да се направи една инсталация - крайния ефект (работещ сайт) не зависи само от това. Има доста неща които трябва да се конфигурират за да функционира всичко правилно и безпроблемно.

Конкретна цена няма да задавам, тъй като всеки проект е индивидуален и отнема различно време за работата.

Ако някой има нужда да му бъде изработен сайт в кратки срокове, моля пишете ми на лично съобщение, като опишете подробно какъв сайт искате и как желаете да изглежда той за да можем да изготвим индивидуална оферта специално за Вас.

Препоръчваме Wodpress за:
Лични блогове, портфолио, малки новинарски сайтове, малки магазини и като цяло почти всичко - разбира се говорим за по-прости проекти ( фейсбук ) няма как да се изработи на Worpdress :D и цената няма да е много символична ;)

Поздрави!
 
Би ли пуснал линкове към 5-те проекта, които си правил и смяташ за най-добрите ти.
 
И аз имам желание да видя някой от проектите, които си правил.
 
Би ли пуснал линкове към 5-те проекта, които си правил и смяташ за най-добрите ти.
В случая услугата ще се предлага с мой приятел и колега който от доста години се занимава с това и е изработвал доста сайтове и на мен и на други хора. Аз също съм изработвал доста сайтове, като мои в случая нямам как да покажа тъй като от доста време не се занимавам с новинарски и подобни сайтове и са изтрити. Имам само 2 онлайн работещи сайта на Wordpress като единия не мисля да го споделям публично, а другия съм го продал преди година, но мога да кажа че в нишата си е най-посещаваният сайт в България като трафика му е (90% гугъл сърч) и 10% директен и има над 200-300 хил уникални посетители месечно и над 1 милион импресии :)

На клиенти от форума аз съм изработвал само 1-2 сайта тъй като в поста ми съм написал, че до сега не съм предлагал услугата (нямах време) и получавам доста запитвания.

От конфиденциална гледна точка няма как да ти споделям сайтове които сме правили до момента, тъй като дори повечето не са минали през форума, но за вбъдеще ако има извършени поръчки от тук ще се радвам клиентите сами да споделят какво сме им свършили :)

Ако остане време ще направим 1 демо сайт, но мисля че е излишно. В случая който има нужда от услугата ни може спокойно да удари 1 лично съобщение и да каже какъв сайт иска, тоест какво иска да съдържа и т.н и дали ще можем да го направим и на каква цена. Сложни проекти не поемаме в първия си пост съм написал ПРОСТ САЙТ, тоест да не е нужно кодиране и прочие.
 
Който има интерес да пише на лично, мога да му покажа 1-2 сайта работещи в момента. На клиенти няма как да разпространявам сайтове :)
 

Горе