Предлагаме реален дропшипинг модел на ръчно изработени цветя от България

#Pesho

New Member
I. Какво са така наречените хартиени цветя?

1. Ръчно изработеното цвете е произведение на изкуството. Всяко листо си има свой процес на изработка и всеки лист креп хартия е изрязан, сгънат и залепен два пъти с любов от своята създателка.

2. Цветята за момента ще се продават в кошници с 3 вида размера (малък, среден и голям). Подходящи са за подаръци, сватби, тържества и всякакви други емоционални изживявания.

3. Снимки на адрес imgur . com / a / MEFZk ( Това не са финални продукти, а само проектни идей )

II. Какво е Drop shiping Модела?

1. Желаем да използваме Drop shiping модела както си му е по книгата. Клиента купува от вас - Вие изпращате поръчката на нас - Ние изпращаме продукта на клиента.

2. Вярваме в свободата на пазара, а не във фиксирането на цени и комисиони. Какво означава това? Ние ще имаме базисна цена която изискваме от вас, от там нататъка вие определяте цената според ваша преценка. За улеснение ще имаме препоръчителни цени за да ви ориентираме.

Пример: Ако базисната цена на кошницата е 15 лв, то вие можете да я пусните за продажба на 45 лв и да приберете 30 лв.

Напълно сме наясно, че можете да почнете да подбивате цените в стремежа си да продавате по-евтино, но така ще вредите на себе си. Целта на Drop shipinga никога не е било в работата да продавате възможно по-евтино от конкуренцията, а да вложите "стойност" (Да информиране, да предоставяте качествена материял и да помогнете на клиента с това което продавате). Успейте ли да постигнете това, ще спечелите както вие така и клиента ви, а в крайна сметка това е в основата на бизнеса (поне за мен).

3. Със заплащането ще процедираме по следния начин. Като цяло идеялния вариянт е вие да получавате парите, заплащате ни базисната цена и разликата остава за вас. Ако ли пък работите с наложен платеж не е проблем след като ние получим парите да ви преведем разликата по банков път. Вариянти има и с всеки ще се работи индивидуално така както му е удобно.

4. Ние по никакъв начин няма да ви конкурираме в продажбата на дребно. Вие сте нашите продавачи и нашата цел е да се грижим за вас. Ако вие сте добре, ние сме добре.

Вашата грижа е маркетинга, но не се притеснявайте. Ние силно вярваме в успеха на нашия продукт и искаме да го наложим на пазара затова ще ви помагаме с всички знания които разпологаме по маркетинг.

III. Как да се свържите с мен?

1. Ако имате всякакви въпроси и проявявате интерес не се колебайте да се свържите с мен

По телефона - 0892 075 486 /теленор/ Всеки ден от 10:00 до 22:00 може и на Vaiber

На емайл - pesho . ceo @ mail. bg

По скайп - dndaze_varna

2. Снимки, базисна цена и описание ще бъдат предоставени скоро.

От екипът имате приятен ден и ви очакваме ! :)
 
От: Предлагаме реален дропшипинг модел на ръчно изработени цветя от България

Здравей,
Кошничките са наистина много хубави.
Като започнете производството ме пишете и мен.
Поздрави!
 

Горе