ESPOCA

New Member
Здравейте,

Предлагам мъжки тениски на консигнация за физически магазини. Бройките на тениските не са много и за това се селектират обекти с добра локация и голям човекопоток. До сега няма човек, който да не ги е харесал. Визията е атрактивна urban със стойностни послания или казано по друг начин - изглеждат добре и има смисъл в тях. Разгледайте ги на: espoca.com

Фирмата и склада се намират във Варна и съответно е по - улеснено за околните населени места(Варна, Добрич, Шумен, Златни Пясъци). Разбира се може да се достави в цялата страна след подписване на договор. Тениските са много подходящи за магазини в търговски центрове(молове) и такива на централни улици в големите градове особено ако разполагат с просторни витрини, защото визията на тениските привлича хората. Възможно е също така да се предоставят на хора с тенти/сергии в курортите Златни Пясъци и Слънчев бряг отново на локация с голям човекопоток.

Предимството на тениските е различната визия, собствена идентичност и факта, че не са масови. Не се внасят от Китай и Турция както обикновенно и се отличават от еднообразната стока във всички магазини. Бранда е Български, качеството на производство е отлично. Материята - 100% памук, плътност - 180г/м2, технология на печат - ситопечат.

Свържете се с мен на имейл: [email protected]
Изпратете адрес на магазина и снимки отвътре и отвън.

Успех!

Николай Николов
 

Горе