Предлагам Услиги - Дизайн и персонализиране на сайтове

dcveta

New Member
Здравейте!
Предлагам услуги на пазарни цени! Тоест нормални цени. Нито много скъпи, за да не ощетявам клиентите, нито много ниски, за да не подбивам цените и за да не обезценявам трудът на колегите.

ЛОГО ДИЗАЙН - изработвам лого за фирми. Това е текст с изображение или само текст. Надписът Кока Кола е лого на фирмата, за всички които не знаят. Това е вашата реклама. Може да използвате многократно използвани дизайни на лого безплатно, но с тях не може да рекламирате. А рекламата е пари. Веднъж закупено лого с пълни права, остава за вечно ползване на фирмата, вечно нищо няма, но така е думата.
Освен това предлагам и вечните символи за лого дизайн от Цветето на живота. Малко са чували за него, знам. Аз го рисувам и създавам лого чрез него. Цената на тази рисунка на запад варира от пет до десет хиляди долара, може и повече. И там и тук не се срещат подобни художници, не се намират.
Тоест предлагам ви нещо уникално. Това изкуство още не е известно, защото трудно някой се справя с него, но според мен е изкуството на бъдещето. За изписването на Житните кръгове се използва това арт изкуство.
Скиците ми засега на Цветето на живота - основа или рисунка ги предлагам тук като цени за български пазар, десет пъти по евтино - един брой петстотин лева. Когато се развият нови таланти в тази област - цените ще паднат естествено.

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН-изработвам илюстрации, поздравителни картички, десени, фон, шарки за текстил, щампи за блузи имам готови две в момента на сребрист тигър и лъв. Да, много хора ползват уж безплатно готови щампи, но нищо безплатно няма, всичко си влиза в цената. Цената на блуза без щампа примерно е една, на блуза със щампа винаги е друга.
В случая тази щампа я купувате еднократно и може да я ползвате многократно, но само за лично ползване без комерсиални цели, без да печатате, за да продавате. Тоест щампите ги продавам за лично ползване, непълни права. За комерсиални цели се продават с пълни права и цената е друга.
Щампите са ми изработени на Илюстратор програма. Предимството пред Фотошопа е, че могат да се разпечатват във всякакъв формат и да се увеличават до безкрай, без да се губи качеството.
При увеличение на фотошоп дизайн се губи качеството на снимката и обикновено става негодна за печат.
Има някакви варианти разбира се и там, но са много ограничени.

ПОЧИСТВАМ СНИМКИ ОТ ФОН ЗА САЙТ, ПОСТАВЯМ ВОДЕН ЗНАК, ИЗРАБОТВАМ КОЛАЖИ ОТ СНИМКИ
Тази услуга е подходяща за всички, които имат он-лайн магазин. Изпробвала съм го и говоря от опит, защото преди продавах домашни потреби и публикувах обявите в нета. Изчистена от фон и добре направена снимка привлича много повече клиенти от една незачистена подобна.
Тази услуга е подходяща и за фотографи, които нямат сайт и нямат воден знак на снимките си.
Верно има готови програми, но там водният знак не е релефен и лесно се зачиства.
Аз предлагам воден знак релефен на ключови места поставен, за да запази действително снимката от посегателства. Разбира се това е платена услуга за хора, които смятат да продават снимките си, да ги рекламират и печелят от тях.


СЪЗДАВАМ УЪРДПРЕД САЙТОВЕ И ПЕРСОНАЛИЗИРАМ ВЕЧЕ СЪЗДАДЕНИ
СЪЗДАВАМ И ПЕРСОНАЛИЗИРАМ ФЕЙСБУК СТРАНИЦИ СЪЩО
При интерес мога да покажа портфолио, за областта в която се интересувате.

ПИША СТАТИИ, предпочитам есета и интересни теми

Машинопис владея - десетопръстна система

Защо да изберете мен? Защото съчетавам много неща в себе си. Затова съм подходяща за създаване и персонализиране на сайтове, защото в тях мога да съчетая почти всичко - оформям заглавни картинки, поставям снимки, изработвам илюстрации и лого, поставям HTML кодове и готови плъгини при нужда.

Навярно някой талант съм пропуснала:), но ... а да обичам да коментирам снимки, книги, текстове и така отново за реклама, която носи пари...

Знам, че почти всеки в страната ни очаква да получи всичко безплатно или по-евтино, но хората са казали, че безплатен обяд няма и че евтиното излиза скъпо. Това са истините от живота.
Ако желаете нещо трайно и хубаво то струва пари. Ако имате време и възможности, не плащайте! Творете си сами. Една фотографка се измъчила цяла седмица да си прави фотографския сайт и никакъв резултат, тогава си плаща и получава това, което иска. Ваша воля, всеки има право на мнение. Българите си мислят, че знаят всичко и могат всичко, докато не се видят какво могат и знаят.
Аз също видях себе си в конкурси - креативност и нови идеи, така ме определиха клиенти. В конкурса за Цветето на живота, това е артистичното изкуство на бъдещето, който съм пуснала в един американски сайт, за да се видя на какво ниво съм - представете си няма участници, няма изобощо никой, който да се занимава с това изкуство, освен един се оказа. Той си продава картините от пет до десет хиляди долара. Нормално, като няма подобни на него и е уникат, може да вдигне цената още. Но вече аз съм ум конкуренция.:)
Аз мога да си сготвя, но когато нямам време си плащам, за да ям готови храни, макар че в повечето случаи качеството на готовите храни липсва.

Това са моите предложения за вас. Вие, клиентите решавате от там нататък къде и за какво да си давате парите, защото ако не е за едно, ще е за друго.
Който смята, че мога да бъда полезна за бизнесът му или фирмата му чрез изработване на лого, дизайн, сайт - насреща съм.
 
От: Предлагам Услиги - Дизайн и персонализиране на сайтове

Пропуснах - рисунката на Цветето на Живота, не оригинал, принт струва много по-евтино - 20 лева. В скоро време ще ги пусна на сайт, но в момента оформям други сайтове.
 
От: Предлагам Услиги - Дизайн и персонализиране на сайтове

Объркала си раздела, но лекцията си я бива.
 
Последно редактирано:

Горе