Предлагам афилейт програма с комисионна от 25% до 40% на продажба!

hahovec

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
това което предлагам не е типичния афилейт които си представяте, но логиката и крайния резултат е абсолютно същия.

Комисионната:
25% първоначално, като може да скочи до 40%, ако продажбите ви са повечко и се сработим добре. Комисионната в лева е около 3.50 лева на продадена бройка, като това което продавам е сезонно и масово хората купуват по няколко бройки. Спокойно може да очаквате по 10-тина поръчки дневно, но това зависи и от аудиторията Ви.
- Минимална стойност за изплащане: НЯМА
- Начини на изплащане: Както ви е удобно!
- Особености: Преди да се изплати комисионната трябва стоката да бъде взета и платена от клиента. Ако откаже поръчката за анулиране на комисионната се прилага проследима товарителница с данните на клиента. Вие имате данните на всички ваши клиенти.

Кой може да се включи:
Всеки може да се включи, не се изискват никакви специфични умения. Комисионната е така изчислена, че на нейна база можете да създадете собствена рекламна кампания и пак да печелите.

Какво се продава:
Става въпрос за ръкавици за смартфони. Продукта е сезонен и ще бъде актуален до края на март месец грубо. Конкуренцията не е голяма и продаваемостта на продукта е доста висока. Интересен е и се използва както от деца така и от възрастни, за мъже и жени. Продукта е абсолютно качествен. Всичко описано в страницата е напълно реално и не се очаква да има недоволни клиенти.
- Подходящо за мъже и жени!
- Използва се както от деца, така и от възрастни!

Как работи системата:
Става въпрос за афилейт чрез ландинг пейдж. Ландинг пейдж е общо казано сайт от една страница. На продукта които продавам е направена такава страница, като при продажба чрез формата за поръчка вие получавате маил с направената поръчка от клиента. Тъй като нямам право да разпространявам данните на клиента с трети лица, ще получите само имената, количеството което е поръчал, на база което се изчислява комисионната ви. Има възможност за поръчка по телефона. Всички поръчки по телефона се сумира седмично и се разделят на броя маймуни на клона. Ако имате повече поръчки от другите маймуни ще осигуря индивидуален за вас номер, но разбира се това ще стане ако разходите по тази услуга са релевантни на продажбите Ви. Това което се изисква от вас е да препратите човека на страницата за която ще получите индивидуален линк.

Как да съм сигурен, че не ме лъжите?
Можете да направите фалшива поръчка по всяко време и да видите дали всичко ще се отрази така както сме се разбрали предварително. За обажданията по телефона няма как да сте сигурни, но те са едва 10% от всички поръчки, а както казах, ако имате повечко поръчки ще сложим индивидуален GSM за вас.

Предоставяне на рекламни материали:
Можем да ви предоставим голямо изобилие от рекламни материали за вашата фейсбук страница, както и сайт. Можете да правите банери такива каквито на вас ви харесва, като задължително трябва да ги одобрим предварително. Нямаме някакви специфични изисквания просто трябва да е нещо което ни представя в добра сетлина. Можем да изработем готови банери специално за вашите нужди.

Защо да работите с мен:
- Дългогодишен опит в търговията.
- Неограничени количества на продуктите които предлагам.
- Голямо разнообразие от подобни афилейт предложения по всяко време.

Как да се свържете с мен:
Отговарям на майла си постоянно и буквално в рамките на минути. Ако там не ме намерите, значи никъде няма да ме намерите. Майл за контакт: office[at]donbaron(dot)bg, може да ми пишете лични съобщения и тук във форума.

* Моля изпращайте информация за това къде смятате да продавате ръкавиците за смартфони, за да мога да отсея сериозните от другите.

* Подробна информация относно продукта които ще продавате ще дам на лично след като кажете къде бихте се опитали да го продадете.

* Вече работя с някои хора от форума, ако желаят да споделят мнението си за мен да се чувстват поканени, ако ли не ще запазя тяхната анонимност понеже така е редно.
 
Последно редактирано:
От: Предлагам афилейт програма с комисионна от 25% до 40% на продажба!

Пиши едно ЛС интересувам се
 
От: Предлагам афилейт програма с комисионна от 25% до 40% на продажба!

ъп на темата :)

Имате възможност да си следите кликовете към сайта, както и продажбите. Цената на предлагания продукт е една от най - ниските на пазара. Единствено по - ниско го има втора употреба или изостанали бройки. Официален представител за България сме, издаваме и фактура.
 

Горе