***Предлагам дрехи и обувки за дропшипинг***

GoldenBoyBG

New Member
Здравейте,
Представлявам новосъздадена българска модна къща, занимаваща се с производство на дрехи и обувки. Компанията е създадена от двама млади ентусиасти, целящи да създадът нещо уникално и неповторимо. Продуктите на компанията се произвеждат само от естествени материали и освен готовите продукти, които всеки заинтересован може да види, е възможно и създаването на продукти по ваш избор и според вкусовете на вашите клиенти. Обувките на фирмата се изработват РЪЧНО ,от 100% естествена италианска кожа, кроене, лепене, ушиване и т.н. Поради тази причина обувките се създават в ограничени количества, защото след изчерпване на даден модел, идеята е да бъде създаден нов такъв.

При проявен интерес от ваша страна не се колебайте да се свържете с мен, както и при всякакви възникнали въпроси. Ще приложа снимки на ЛС на всеки, който е сериозно заинтересован, моля без СПАМ и излишни коментари.
 
Здравейте,
Моля, изпратете ми снимки на продуктите които произвеждате, както и ценовата Ви листа на [email protected], както и всяка друга информация която сметнете за редно да споменете.
Благодаря предварително
 
Последно редактирано:
Здравейте, имам интерес, може ли повече информация на ЛС. Благодаря предварително.
 

Горе