Предлагам дропшипинг на тениски с 30% комисионна

Mat

Well-Known Member
Здравейте, колеги!

Предлагам дропшипинг на мъжки и дамски тениски във всякакви ниши: най-вече свързани с поп култура(филми, игри, сериали, аниме етц.), хобита, домашни любимци, професии, интереси, забавни, каузи и т.н. Разполагам с голямо разнообразие както от дизайни, така и от видове рекламни материали, които могат да се ползват за промотиране на отделните тениски. При нужда може лесно и бързо да се изработят още. Това би било изключително полезно и за мен и за вас в случаите, в които имате добре таргетирана аудитория, която харесва определен тип неща, и е просто въпрос на правилна презентация тези хора да бъдат конвентирани. В случай че разполагате с по-нетаргетиран трафик ще трябва да се ограничим до промотиране на подчертано мъжки/дамски интересни или забавни дизайни, които биха се харесали на всеки. Но за това - допълнително на ЛС.

Комисионната която предлагам за всяка продадена тениска е 30%. Цената на една тениска е 30лв. - т.е. 9лв. за всяка продажба. Обикновено тениските се изпращат на същия или на следващия работен ден чрез куриерска фирма Еконт, като клиента избира между доставка до адрес или до офис. Тениските имат отделни кройки за мъже и за жени, с идеята да стоят максимално добре на съответния пол. Дизайните обаче са споделени между дамските и мъжките тениски, т.е. всяка тениска я има и в дамски и в мъжки размери.

Тениски се печатат индивидуално при всяка нова поръчка чрез DTG технология, използвайки Epson мастила, които при правилно пране са изключително трайни и не избеляват/изчезват с времето, така че шансовете някой да поръча втори и трети път са повече от добри.

Предпочитам да работя с хора, които имат трафик, който се нуждае от ефективни начини за монетизация, а не чак толкова с хора, които просто търсят какви 500 допълнителни продукта да си сложат на сайта и да чакат някой да 'клъвне'.

Натрупаните комисионни се изплащат веднъж месечно чрез банков превод. Това е общо взето. На всяка тениска/дизайн при нужда могат да се направят и 50 професионално изглеждащи снимки само на тениската, на тениската с мъжки/дамски модели, с двойка модели и тем подобни глезотии, стига да има интерес у вашата аудиенция към нещо подобно. Също всяко от долните видеа може да бъде монтирано/едитнато с почти всякакъв цвят тениска и всвкякъв дизайн, така че възможностите за брандиране и готина видео реклама са общо взето безкрайни.

Кратко допълнение: Сега зимата ще има възможност дизайните да ги печатаме на блузи вместо на тениски, в случай че клиентите имат интерес, но заради разликите в цените между празните тениски и блузи, комисионната при продадена блуза е 7лв. вместо 9лв. По ваше усмотрение е дали ще продавате тениски или блузи, на мен ми е все тая, стига да вървят нещата. :) Обмислям възможността за включване на tote чанти и чаши към продуктите, върху които може да бъде принтиран всеки дизайн, но това можем да го коментираме индивидуално според интересите на аудиторията ви. Лятото пък ще бъдат налични дамски и мъжки потници със същите дизайни за по-спортно насочените аудитории. И те така. Но тениските са най-лесният за продаване артикул, така че третирайте възможностите за другите продукти като бонус.

Кратко допълнение 2: От началото на Ноември живот и здраве ще има възможност за същото нещо и към европейски/международен трафик включително Северна Америка. В момента проверявам редица принт компании за бързина на доставка и качество на принтовете, и когато съм сигурен че всичко е 6, можем да говорим и за същото нещо на английски, германски, шведски и т.н. към съответните локации. :) С две думи - само трафик да имате и да не е от Антарктида, все ще му намерим начин за монетизация. За чужбина главно ще се продават тениски, блузи, хуудита, чаши, потници, tote торби.


Ето малко примерни дизайни и кратки рекламни видеа:

Тениски "Игра на Тронове"

Тениски за teen & boomer момичета/жени

Тениски "Властелинът на Пръстените"

Забавни тениски за Аниме фенове

Забавни тениски на романтична тематика

При интерес пишете на ЛС.

Поздрави!
 
Последно редактирано:
Още примерни видеа, тъй като има ограничение за 5 на пост:

6-10 от 18 видеа


Модерни Дамски Тениски "Червената Шапчица"

Edgy Забавни Дамски Тениски

Забавни Тениски за Феновете на Нощния Живот

Тениски за любители на книги

Тениски за любители на пътешествия и гмуркане
 
Видеа 11-15 от 18

Тениски за Фенове на Сериали/Филми

Тениски за Собственици на Котки

Тениски "Цар Лъв"

Тениски за Фентъзи Фенове

Тениски за Любителки на Ездата
 
Имам интерес... Практикувам Дропшипинг. Може да се свържете с мен от [email protected]

Здравейте,

Изпратих ви отговор на вашият и-мейл.

Също така съм отговорил на всички запитвания междувременно, така че не би трябвало да има пропуснати. :)

Поздрави на всички!
 
Има противоречие в заглавието. Дропшипинг + комисионна не вървят заедно. Това горе си е чист афилиейт модел.

Или "дропшипинг" в днешно време е просто ребранднат афилиейт за повечето хора?

И понеже вече ми се спи... И "аудиенция" не се връзва с контекста. Търсената дума ще да е "аудитория".
 
Типичен празен и излишен пост на 'предприемач" от форума. Същият ако имаше някакво отношение или практически опит в сферата на дропшипинга в България щеше да знае, че навсякъде се работи с отстъпки от цената на дребно, които се наричат "отстъпка" или "комисионна". Хората, които биха могли реално да се възползват от предложението в темата, са много наясно кое какво значи. Предлагам да уважим техния интелект като приоритет, защото алтернативата е да не уважим твоя.

Комисионна всъщност е много широко понятие означаващо възнаграждение спрямо количество и качество на положения труд. Като маркетолог който таксува на час или на процент от рекламния бюджет ти го казвам това - другият път първо Google, и после се излагай по форумите, защото това че знаеш само едно от приложенията на дадена дума, не означава че тя няма още десет други такива, или пък че не е синоним на нещо други перфектно приложимо като израз в случая. Жалко, че винаги многото злоба идва подплатена с толкова малко познаване на речника и големия малък свят. :)

А всеки, който е в темата по взаимноизгодна причина знае какво да прави, няма нужда да се повтарям. ;)
 
Последно редактирано:
Колега, с теб сме си писали много пъти и сме спорили. Ама аз нещо не разбирам явно... Ти си водещ експерт по реклама във ФБ. Взимаш доста пари на час. Значи си навътре в нещата, нали така?
Защо тогава предлагаш нещо, което можеш сам да си го конвертираш чрез реклама?
Не се заяждам, просто ми е любопитно.
Поздрави
 
Като специалист-маркетолог е логично да искаш да контролираш маркетинга на продукта си (в случая цената). То това е и основна черта на афилиейт отношенията. Ама поне ползвай правилните думички.

При класическото разбиране за дропшипинг целият маркетинг е грижа на продавача. Това включва и цената. Той си определя марджина и той продава - в пълния смисъл на думата, включително и прибира парите от клиента. Твоята грижа е да осигуриш и да изпратиш стоката.

... А ти предлагаш фиксирана "комисионна", която се изплаща на едикоя си дата...

ПС: Да речем, че газенето из мътни копирайт води ще го оставим за друга дискусия, въпреки че ми е интересно дали наистина си достатъчно ербап да си покажеш стоката и на Запад... Което трябва да е ласкателно, понеже означава че все още не съм почнал да се съмнявам в интелекта ти.
 
Последно редактирано:
Всеки да си гледа в неговата паница според мен. Темата нито е есе на тема икономика, нито е място, където трети лица биват поканени в публични маркетингови срещи касаещи вътрешните дела на дадената фирма и дейността й.

Предназначението на темата е дадената фирма да намери хора, с които може да си бъде взаимно-полезна в дългосрочен план относно главната цел на този форум - изкарването на пари от позитивно приложени усилия и мисъл. За всичко друго си има цял форум, където да се пита и да се отговаря, не му е тук мястото, нито ще бъде.

Ще отговоря по-късно и на хората с ЛС-та, благодаря за интереса - не съм ви забравил.
 
Здравейте,

Тъй като влизаме в сезона на тениските, малко да вдигна темата + ъпдейт относно различните продукти и комисионни.

Предлаганите продукти и комисионни са както следва:
- Тениски - цена 30лв. - комисионна за вас 9лв. (30%)
- Блузи - цена 30лв. - комисионна за вас 7.50лв. ( 25%)
- Еко Чанти (бели) - цена 15лв. - комисионна за вас 4.50лв. (30%)
- Еко Чанти (черни) - цена 30лв. - комисионна за вас 7.50лв. (25%)
- Чаши (бели) - цена 15лв. - комисионна за вас 4.50лв. (30%)

Ще започна да представям категориите в темата поетапно.

Започваме с най-популярната: Игра на Тронове - Част 1 ( Общо налични 150 дизайна)

101.1.jpg
102.1.jpg103.1.jpg104.1.jpg105.1.jpg106.1.jpg107.1.jpg108.1.jpg109.1.jpg110.1.jpg
 
Здравейте, интересувам се от вашето предложение. Виждам, че всичко е описано доста подробно, нямам конкретни въпроси. Имам страница и бих искала да я развивам. Благодаря!
 
Последно редактирано:
Здравейте,

Отговорено е на всички запитвания на лично до момевнта.

Здравейте, интересувам се от вашето предложение. Виждам, че всичко е описано доста подробно, нямам конкретни въпроси. Имам страница и бих искала да я развивам. Благодаря!

Имате отговор на лично и благодаря за интереса! :)

Готини тениски

Благодаря, стараем се подбора да е по същество, за да привлича интереса на хората! :)

ЕДИТ: Снимките на тенискитте, които съм пуснал до момента и които ще пускам за в бъдеще, са с намалено качество от 12 на 4, за да не натоварват хостинга на форума прекомерно много. Съответно това влияе на тяхното качество, което е много по-добро в оригинал, като за нашите реални реклами се ползват оригиналните HD снимки с качество 12( максималното такова). :)

Ето малко тениски от категорията ни АРТ ТЕНИСКИ( главно насочени към нежния пол, но има и дизайни, които са по-унисекс):
121.1.jpg

101.jpg

102.jpg

103.jpg

104.jpg

105.jpg

106.jpg

107.jpg

108.jpg

109.jpg
 
Последно редактирано:
Покрихме някои от по-дамските дизайни, време е за малко дизайни насочени повече към мъжката част от аудиторията.

Ниша: Викингски възли

101.jpg

102.jpg

103.jpg

104.jpg

105.jpg

106.jpg

107.jpg

108.jpg

109.jpg

110.jpg
 
Здравейте,

Представям ви 10 дизайна от най-новата ни колекция "Пандемия"

108.jpg

101.jpg

104.jpg

103.jpg

102.jpg

105.jpg

106.jpg

109.jpg

110.jpg

111.jpg

При интерес пишете на лично.

Поздрави!
 

Горе