Продава се: Предлагам за придобиване новоизграден интернет магазин

nikolov42

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Колеги, ето поредното ми предложение за придобиване на готов инсталиран, конфигуриран и настроен интернет магазин: https://stoki.kupete.online
Към момента е изграден на субдомейн, като в много кратък срок, може да бъде преместен на желан домейн с желан хостинг план.
Варианти за придобиване има всякакви и смятам, че ще можем да стигнем до разумно споразумение.
Не предлагам стоките заредени момента в магазина, те са демонстративни и служат за онагледяване на работния процес на системата.
Защо създавам и предлагам по този начин конкретното предложение.
Защото смятам, че така нагледно всеки желаещ да притежава и менажира свой собствен интернет магазин ще има възможност да тества, както визуално, така и практически в реална среда системата на която ще разчита в бъдеще.
Би трябвало да е ясно, че този магазин, който в момента предлага спортни стоки, в много кратък период от време, може да се пренастрои и да предлага например модерно облекло, обувки, аксесоари, бижута и какво ли не, съобразено с желанията на собственика.
Но нека не влизам в излишни обяснения, така или иначе ще има колеги който ще ме анатемаосат/тяхно право е/ но нека всеки който има желание да развива подобен род бизнес да се свърже с мен и ще проведем обстоен и смислен разговор по темата.
Разбран човек съм и смятам, че бих бил от полза с това което знам и мога, на желаещ да се развива в посоката интернет търговия с електронен магазин.
Желая успех!
Поздрави!
Н. Николов
P.S. По обясними причини цена ще уточним след конкретен разговор предивд различните варианти за придобиване, относно хостинг, домейн, доработки и др.
 

Горе