Продава се: Предлагам за придобиване нов готов интернет магазин

nikolov42

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте колеги предприемачи.

Създадох това симпатично и приятно магазинче http://magazinzavas.online/ с ясната нагласа да го предложа на предприемач, който иска да развива търговска дейност в интернет.
Ако все още вашата фирма или фирмена дейност няма интернет представяне, може би, сега е момента за едно ново начало и за влизане в необятното интернет пространство със свой собствен интернет Online магазин.

Предлагам го, като нов, готов инсталиран, конфигуриран и настроен Интернет Online магазин или по скоро, като средство с което, ако имате подходяща стока и желание за развиване на интернет бизнес, чрез това средство бихте могли да постигнете добри резултати .
Предложението ми е с пряка насоченост към колеги, които немогат или нямат нужното време да си направят такъв или подобен магазин. Можещите ще си направят и по добър от този.
Цената ще е разумна и близка до тази на китайски телефон, като ще бъде обсъдена в детайли при явно проявен интерес в личен разговор.
Предлагам го както във вариант да остане на този хостинг и домейн, така и да бъде преместен на желан хостинг план.
Домейна кореспондира с извършване на търговска дейност и online насоченост.
Системата е изключително добра и надеждна, позволява къстъмизиране и надграждане.
Имам подготвен и друг вариант за изработка на същия сайт, с различна визия и функционалност, за да може новия собственик да си избере как да изглежда: http://magazinzavas.online/bg/home-5.html
Насочеността на магазина и предлаганите стоки, могат да бъдат променени по всяко време.
Уточнение: Листваните продукти към момента са демонстративни и служат за онагледяване на работния процес на истемата и не се предлагат.

За запитвания: [email protected]
Поздрави: Н. Николов
Бъдете здрави и се пазете.
 
Последно редактирано:

Горе