Продава се: Предлагам за придобиване чисто нов интернет магазин

nikolov42

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте колеги,

От нямане на какво да правя седнах та сглобих още едно интернет магазинче, https://kupete.online
с ясната идея да го предложа на някой който има нужда от подобен магазин, а няма време или възможност да си направи сам.
Бързам да кажа, че не го предлагам на вас колеги, който сами можете да си създадете дори и по добър от тоя, а на тези, които ще го харесат и имат желание да продават в интернет с подобен вид магазин.
Накратко: Добра и надеждна система, надградена с визия и функционалности, според мен напълно достатъчни за извършване на разнородна търговска дейност в интернет. Позволява надграждане и модифициране на визия и функционалности.
Импортирал съм различни по вид стоки/те не се предлагат с магазина, а служат за онагледяване на работния процес/, за да демонстрирам определени функционалности.
Добавил съм и една според мен добра екстра: Магазина е с възможност да бъде Мarketplace платформа, като новия собственик, ако има желания и умения да я използва, може да превърне магазина в доходоносен бизнес проект. Ако, не желае няма да ползва тази екстра, а ще си го ползва, като нормален Online магазин.
Не ме разбирайте погрешно: Не продавам готов развит бизнес, а предлагам за придобиване готова инсталирана,конфигурирана и настроена система, чрез която човек с нужните умения би могъл да се развие в интернет продажбите.
На разположение съм да обсъдим варианти за придобиване и бих консултирал и дал насоки, относно администрирането на системата.
Отворен съм към разговори и бих обсъдил всяко добро предложение.
Желая хубава вечер и успех.
Бъдете здрави!
 

Горе