Предлагам изгодно сайтове (Wordpress)

Firefly

Well-Known Member
Рейтинг - 90.9%
20   2   0
Здравейте,
кризата ме удари и мен, така че се включвам в пазара с каквото мога.

Преди някой да сте казали нещо, ще уточня - не съм програмист и сайтове не пиша. Използвам Wordpress за всичките си мои и чужди проекти, които съм правил. Съответно според нуждите правя модификации по код и дизайн.

Накратко - ако имате нужда от сайт/блог/портфолио/, а разполагате с малък бюджет, вероятно бих могъл да ви свърша работа и то в кратки срокове.

Някои от сайтовете ми: iskamdaznam.com, tvhatch.com, qfilmi.com, starsexpose.com, provikmarket.com

Цена: 30-200лв. в зависимост от изискванията.

За допълнителни въпроси тук, на ЛС или на мейл; elated.firefly at gmail.com

Последно редактирано:
От: Предлагам изгодно сайтове (Wordpress)

Все още приемам поръчки. Към сайтовете мога да предоставям и съдържание (статии) по зададена тема, поддръжка и submit в социални мрежи.

Отново съм свободен и предлагам основна услуга, инсталиране на wordpress сайт, в което се включват и пренасочване и настройка на домейн, база данни, качване на файловете, същинската инсталация на системата, заедно с тема и плъгини по избор, леки промени по тях и разяснения за всичко по процеса. Цената за това е 15лв. При по-голям брой сайтове/блогове, цената е по договаряне. Примерни блогове мога да ви покажа на ЛС.

Имаш ли скайп?

Приемам нови поръчки. Ето някои от последните ми сайтове:
varnapress.net
moretojobs.net
ithelpmallorca.com
vdahnovi.me
cinequote.com

За контакти:
email: elated.firefly at gmail.com

Горе