Предлагам инсталиране и конфигуриране на интернет магазин

cvetin

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте предприемачи и гости на този форум,
Предлагам, възможността да инсталирам и конфигурирам интернет Online магазин за вашите нужди.
Какво пък толкова, ще си каже някой. Всеки трети вече може да инсталира интернет магазин.
Да така е, но вероятно има хора, които са прекалено заети, може би нямат нужните умения или не им се занимава с това и предпочитат някой друг да свърши тази работа.

Това което мога да направя аз срещу прилично и скромно възнаграждение е:
1. Инсталирам CMS платформа предназначена за магазин с приятна визия и функционалност.
2. Конфигурирам тази платформа
3. Настройвам платформата
4. Добавям и настройвам валути, езици, данъци и данъчни правила, добавям куриери, настройвам куриерските тарифи, вид и начин на плащане, зони и региони на обслужване, създавам преференциални клиентски групи, регламентирам отстъпки и др. необходими настройки.
.
От вас се иска единствено да си закупите и предоставите хотинг и домейна, на който искате да инициализира вашия магазин.
Магазините които предлагам са преназначени за продажба на всякакъв вид стоки разрешени от закона, но са ориентирани към продажба на стандартни артикули като дрехи, обувки, аксесоари, ел. уреди, домакински уреди, мебели, телефони, аксесоари и др. предмети.
Преди започване на проекта задължително уточняваме изискванията и ги съобразяваме с възможностите на платформата. Ако те не ви устройват, значи не съм аз вашия разработчик и е редно да потърсите друг.
На всеки желаещ ще демонстрирам с демо вариант възможностите на магазинът и много точно може да се проследи неговата работа.
Всеки който има нужда от обучение в администрирането на магазина си, може да получи такова след уточняване на взаимоотношенията между нас. В зависимост от отделеното време ще се калкулира и възнаграждението.

За всеки проект ще ми бъде заплатено след завършване на проекта и магазинът бъде тестван за коректна работа от двете страни.
Обучението в администрацията и предаване на паролите ще се случи след заплащане на договореното възнаграждение. /патил съм и за това е така/

Оставам на разположение.

Хубава и усмихната вечер!

Редакция и уточнение: По повод няколкото лични съобщения:
Благодаря на двамата "колеги" за загрижеността към "обезценяването" на моя труд. Не, аз не работя за "никакви пари". Аз преценявам моят труд, знания и отделено време за проекта, влизам в положение и разбиране на клиента и се получава цената. Обсъждаме я, коментираме и ако двте страни ги устройва, се получават пресечна точка.
Както казах по горе, не съм мошеник и измамник, заплащане не искам от никого за нищо предварително.
Ако клиента е доволен, след завършване на моята работа, тогава ще коментираме плащане.
Не се опитвам да подведа някой, напротив изключително коректен съм.
Цена не съм обявил в темата, защото не продавам чифт обувки с твърда цена 42 лв.Всеки проект е индивидуален сам за себе си и изисква различно време за работа и определени познания.,
За другия колега уточнявам: Аз не продавам CMS платформата за интернет магазина, нито нейния дизайн. Аз я използвам за да настроя работещ магазин със нея и възнаграждението, което ще ми бъде заплатено е единствено за моите знания как да го направя, а не за самата платформа.
В крайна сметка, никого не задължавам да ползва моят труд и съответно да ми заплаща. Всеки сам решава, дали му е нужно.
Благодаря на колегите за градивната критика, мисля, опитах да отговоря изчерпателно.
 
Последно редактирано:
От: Предлагам инсталиране и конфигуриране на интернет магазин

Разполагам с една седмица отпуска в която мога да се съсредоточа в нов проект.
На разположение съм.
 

Горе