Продава се: Предлагам интернет магазин, чисто нов не разработван

nikolov42

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте колеги.

Отделих малко свободно време, седнах и сглобих едно сайтче-магазин с приятна визия и достатъчна функционалност.

https://we-like.online/bg/

който по стечение на обстоятелствата няма да ползвам по предназначение.

Магазина е изграден на надеждна система, правилно конфигуриран и настроен да извършва коректна продажба.
Нов е, не е развиван до сега. Към момента продуктите в него не се предлагат за продажба, а са демонстративни служат за онагледяване на работата на системата.
Функционалностите на така изградения магазин предлагат много възможности за креативност и гъвкавост, която би помогнала за успеха на търговската дейност.
Идеята е, ако има желаещи или ваши познати да се развиват в попрището интернет търговия, а се чудят как и по какъв начин, то това е едно готово решение, но изисква познания по темата.

Да не бъда разбран погрешно, че предлагам готов завършен бизнес, който след придобиването ще ви носи пари докато си седите в хола на дивана с чаша „Royal Salute“ и пура в ръка. Няма такова нещо.

На бъдещия собственик ще е необходимо както да зареди магазина със своите стоки, така и да има достатъчно познания за маркетиране, менажиране и рекламиране на вече „своя магазин“, а според мен това изисква много работа и най-вече познания по темата. Това което предлагам е за тези, които знаят какво искат и могат да го доразвият и не е за тези който могат да си го направят сами..
Възможностите за развитие не са само на територията на страната, сайта е многоезичен и може да работи на различни езици с различни валути.
Приятна функционалност е възможността собственика сам, без намесата на програмист да може да променя в кратко време с минимални усилия, само с няколко клика визията на сайта в 13 различни вариации. Това е моя любима и полезна екстра.

Удобна и полезна е и възможността магазинът да работи с партньорска програма от рода на Multivendor Marketplace, /това вече е сериозно предизвикателство и е за много мотивирани хореа/ но тук вече собственика би трябвало да знае какво и как се прави, като всички подробности бихме обсъдили в нарочен разговор по темата.
Хостинга и домейна са платени за близо година напред и след придобиването ще бъде прехвърлен целия хостинг план на името на новия собственик, без последващи финансови ангажименти към мен.

За контакти относно предложението тук на лични или на: [email protected]

P.S. Целта на поста ми е да покажа какво предлагам и ако някой го оцени подобаващо, като полезно за него и прецени бъдещо развитие да си го ползва. а не на всяка цена да го продам.
Поздрави и усмихнат ден!
 

Горе